radyobir
radyobir

Ceren neden panikledi?..

Geçtiğimiz Eylül ayında Bodrum'da Fransız sevgilisi Nicco'yla evlenen oyuncu Ceren Moray, önceki gece fena yakalandı. Esmer bir erkekle yakınlaşan 32 yaşındaki oyuncu, objektiflere yakalandığını anlayınca ne yapacağını şaşırdı.

29 Aralık 2017 02:05 | Kategori: Magazin

'O Hayat Benim' adlı dizideki 'Efsun' karakteriyle tanınan Ceren Moray, önceki akşam bir erkek arkadaşıyla Kuruçeşme'de yemeğe çıktı.

Alkolün de etkisiyle gecenin ilerleyen saatlerinde bir hayli samimi hareketler sergileyen ikili, gazeteciler fark edince ne yapacaklarını şaşırdılar.

Ceren Moray'ın erkek arkadaşı Moray'dan uzaklaşırken, ünlü oyuncu bir hayli çekimser ve tedirgin tavırla "Arkadaşlar beyefendi benim 15 yıllık arkadaşım. Herhangi bir sorun yok. Sosyal medya hesaplarımda da göreceğiniz dostum. Eşim Nicco, yurtdışı tatili sonrası evde ve hasta" şeklinde konuştu.

Ceren Moray, muhabirlere yaptığı sohbetin ardından mekanı apar topar terk etti.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI