radyobir
radyobir

Cesetlerle 2 gün evde kalmış!..

Ukrayna'da evde ölü bulunan Buket Yıldız ve Zeynep Hüsünbeyi'nin katili Hüsnü Can Ç. aranırken katilin iki gün boyunca cesetlerin yanında kaldığı belirlendi. Yıldız'ın babası "Polis eve gittiğinde kapıyı kırsa katili yakalayacaktı" dedi. Vahşice katledilen Buket, Zeynep ve katil Hüsnü Can Ç'nin birlikte çekilen fotoğrafı ilk kez ortaya çıktı...

04 Ocak 2019 05:39 | Güncelleme :05 Ocak 2019 18:24 | Kategori: Dünya

Ukrayna'da Harkov Ulusal Karazin Üniversitesi Tıp Fakültesi ikinci sınıf öğrencisi olan Buket Yıldız (21) ve Zeynep Hüsünbeyi'nin (20) ölümüyle ilgili soruşturma sürüyor.

Sabah'ın haberine göre; Cinayetin arkasında Yıldız'ın görüşmek istemediği "saplantılı aşık" Hüsnü Can Ç. çıktı. Polis "Rinkov" olarak tanınan ve iki gün cesetlerin yanında kaldığı belirlenen cinayet zanlısı Hüsnü Can Ç.'yi arıyor. Şüphelinin sosyal medya hesaplarında Criminal Case video oyunu paylaşımları var.

İki ev arkadaşından geriye ise hatıraları kaldı. Hüsünbeyi'nin yılbaşı gecesi telefonla son kez görüştüğü ailesine "Hepinizi çok seviyorum" dediği ortaya çıktı. Yıldız ise yeni yıl kutlamalarındaki havai fişek gösterilerinden fotoğraf atacaktı ama olmadı. Dışişleri Bakanlığı'ndan yardım isteyen aileler, cenazeleri Türkiye'ye getirebilmek için ülkedeki Noel tatilinin bitmesini bekliyor.

POSTA

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI