radyobir
radyobir

Cesur var Güzel yok!..

Başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ve Tuba Büyüküstün'ün paylaştığı "Cesur ve Güzel" dizisi ekibi önceki gün Akatlar'da bir mekanda final yemeği düzenledi.

24 Haziran 2017 00:10 | Kategori: Magazin

Geceye yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ eşi Başak Dizer Tatlıtuğ ile birlikte katıldı. Girişte aracının camını açarak kendisine yöneltilen soruları yanıtlayan Tatlıtuğ "Güzel yorucu bir sezonu artık geride bıraktık. Bugün bütün ekip bir araya geleceğiz" dedi.

Yeni sezonla ilgili süprizlerin olabileceğini söyleyen oyuncu "Şimdi yatıda kalan tatilimizi tamamlayacağız. Yeni sezonda bir kaç proje olabilir, bunlardan biri de Amerika'da çekeceğim film projesi olacak" diyerek Hollywood'da açılacağı sinyallerini verdi. 



Geçtiğimiz günlerde işletmeci sevgilisi Umut Evirgen ile birlikte Emirgan'da görüntülenen ve sevgilisinin gazetecileri gasp ettirmesi sonrası gündemden düşmeyen oyuncu Tuba Büyüküstün düzenlenen yemeğe katılmadı.

Oyuncunun önceki gün sevgilisinin tutuklanmasından dolayı moralinin bir hayli bozuk olduğu öğrenildi.

Yapım şirketine  geceye katılamayacağını ileten Tuba Büyüküstün'ün,  gün boyu sosyal medya adresinden geçmiş döneme ait fotoğraflar paylaşması dikkatlerden kaçmadı. 

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI