radyobir
radyobir

Çevirmede yakalandılar

Selami Şahin'in kızı İrem Şahin, dün sabaha karşı oyuncu Kemal Uçar'la objektife takıldı. Polis çevirmesinde patlayan flaşlarla şoke olan Şahin, Uçar'la ilgili sorulara "O benim abim" yanıtını verdi.

05 Nisan 2018 02:14 | Güncelleme :05 Nisan 2018 08:43 | Kategori: Magazin

Selami Şahin’in kızı İrem Şahin, dün sabaha karşı oyuncu Kemal Uçar’la objektife takıldı. Polis çevirmesinde patlayan flaşlarla şoke olan Şahin, Uçar’la ilgili sorulara "O benim abim” yanıtını verdi.

ÇEVİRMEDE YAKALANDILAR

İrem Şahin ve Kemal Uçar, gece saat 02.00’de Etiler’deki Sarıhan Çorbacısı’nda buluştu. İkili, mekandan 04.00 gibi Şahin’in kullandığı araçla ayrıldı. Zincirlikuyu’da polis çevirmesine takılan Şahin ve Uçar, muhabirlerin kendilerini görüntülemesiyle şoke oldu.



MUHABİRLERE SİNİRLENDİ

Fotoğraflarının çekilmesine sinirlenen Şahin, Uçar’la ilgili soruya "O benim abim” yanıtını verdi. Şahin, muhabirlerin "Sizi Etiler’deki çorbacıda gördük” demesi üzerine de "Abim değil. Abimin arkadaşı olduğu için abim dedim size” diye açıklama yaptı.

SEN METROBÜSE BİN

İrem Şahin ve Kemal Uçar, polis kontrolü sonrası tartışmaya başladı. Zincirlikuyu metrobüs durağında durup telefon görüşmesi yapan Şahin, Uçar’ın tavırlarına sinirlendi. Onu metrobüs durağında indirmek isteyen Şahin, o sırada yine muhabirleri fark edince gaza basıp uzaklaştı.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI