radyobir
radyobir

Cezaevimden çıkmak için rüşvet vermiş...

Hakan Atilla'nın tutuklu olarak yargılandığı davada Reza Zarrab tanık olarak ifade vermek için kısa süre içinde mahkemeye getirildi.

05 Aralık 2017 08:08 | Kategori: Dünya

Atilla'nın avukatlarının Yargıç Berman'a yazdıkları mektup ise gündemi değiştirdi... Berman'a yazılan mektupta Zarrab ile Ahad isimli şahısla 15 Eylül 2016'da geçen bir telefon görüşmesine yer verildi. Söz konusu telefon görüşmesinde, Zarrab'ın ihtiyaç durumunda hapisten dışarı çıkmak ya da daha az bir ceza almak için yalan söylemeyi Ahad isimli kişiyle konuştuğu aktarıldı.

Bugün mahkemede savcılığın sorgusunun ardından, tutuklu olarak yargılanan Mehmet Hakan Atilla’nın avukatlarının Zarrab’ı sorgulamasına geçileceği ifade ediliyor. Gazeteciler arasında 'ejderhalı kadın' olarak bilinen Hakan Atilla'nın avukatı Cathy Fleming Zarrab'ı sorgulayacak.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI