radyobir
radyobir

Cezayirli kahin deveden maç tahmini!..

Kehanetleri sayesinde dünya çapında ün kazanan Dudai'deki Şahin adlı kahin deve, Brezilya'da gerçekleşen 2014 Dünya Futbol Şampiyonası grup etabı son maçında Rusya Milli Takımı'nın zafer kazanacağını vaad etti.

27 Haziran 2014 09:00 | Kategori: Dünya

Şahin adlı devenin son tahmininin doğru çıktığının altını çizmek gerekiyor. O Uruguay’ın İtalya’yı yeneceğini vaad etmiş, biz de siz değerli okuyucularımızla beraber kehanetin doğru çıkmasına tanık olmuştuk. Rusya Milli Takımı son maçında Şahin’in de tahmin ettiği gibi Belçika’ya az bir farkla yenilirken, Cezayir ise açık bir üstünlük ile Güney Kore’ye karşı 4:2’lik bir galibiyet elde etti. 2014 Dünya Şampiyonası’ndaki Cezayir-Rusya maçı 26 Haziran’da Moskova saatiyle 23:59’da başlayacak. Hatırlanacağı üzere Rusya’nın halen grupta ikinci olup Play Off’a çıkma şansı bulunuyor. Bunun için birkaç şart gerekirken, öncelikli olarak Rusya’nın Cezayir’i herhangi bir skorla yenmesi zorunluluğu bulunuyor.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI