radyobir
radyobir

Chelsea Clinton anne oldu

Bill ve Hillary Clinton'un tek kızları olan Chelsea anne oldu. Reuters haber ajansının bildirdiğine göre 34 yaşındaki Chelsea Clinton doğum yaptığını sosyal paylaşım sitelerinde duyurdu.

27 Eylül 2014 09:30 | Güncelleme :27 Eylül 2014 11:34 | Kategori: Dünya

Chelsea Clinton dünyaya gelen kızlarının isminin Charlotte olduğunu bildirdi. Chelsea Clinton 2011 yılında bankacı Marc Mezvinsky ile evlenmişti. 1993-2001 yılları arasında ABD Başkanlığı görevini yürüten Bill Clinton ile 2009-2013 yılları arasında ABD Dışişleri Bakanlığı yapan Hillary Clinton’un kızları Chelsea 2011 yılında itibaren NBC’de muhabir olarak çalışıyordu. Chealsea Clinton Ağustos ayı sonunda yaptığı açıklamada kanalda artık çalışmayacağını bildirmişti. Chelsea Clinton, babası tarafından kurulan ve sağlık ile ekonomi alanlarında uluslararası yardım konusunda uzmanlaşan Clinton Foundation’da çalışacağını bildirdi.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI