radyobir
radyobir

CHP Genel Başkan Yardımcısı hastanelik oldu!..

CHP'nin 'Adalet Yürüyüşü'ne katılan Tekin Bingöl rahatsızlandı. Hastaneye kaldırılan CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl'ün sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

02 Temmuz 2017 18:51 | Güncelleme :02 Temmuz 2017 23:49 | Kategori: Yaşam

Tekin Bingöl, Adalet Yürüyüşü'nün 18'inci gününde Kocaeli'de bulunan Kartepe yokuşunu çıkarken aniden yere düştü. Hızla müdahale edilen ve ambulansa alınan Bingöl'e ilk müdahale burada yapıldı.

KALP RAHATSIZLIĞI VAR

Alınan ilk bilgilere göre Bingöl'ün tansiyonunun düştüğü ve bu nedenle rahatsızlandığı, kalp ritminde herhangi bir sorun olmadığı öğrenildi.

Ayrıca Tekin Bingöl'ün daha önce kalp rahatsızlığı geçirdiği belirtildi.

VEKİLDEN HABER VAR

Hastaneye kaldırılan CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl'ün sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

VM Medical Park Kocaeli Hastanesi Genel Müdürü Doç. Dr. Soner Şahin, yaptığı açıklamada, Bingöl'ün hipertansiyonu ve kalbinde stent bulunduğunu söyledi.Bingöl'ün, bugünkü basınçlı hava ve sıcaktan da etkilendiğini düşündüklerini ifade eden Şahin, "Orada küçük bir baygınlık geçiriyor. Şu anki durumu stabil. Kendi kalp hastalığıyla ilgili bütün değerler normal. Bugün sadece tedbir amaçlı yani önceki hastalığından dolayı misafir edeceğiz. Yarın sabaha, her şey netleşmiş olur. Şimdilik her şey yolunda gibi. Yarın sabah kardiyolog arkadaşımız tarafından tekrar değerlendirilecek. Bu sonuçlarla beraber herhangi bir sıkıntı yoksa taburcu edebiliriz. Şu anda serviste, odasında istirahat ediyor." şeklinde konuştu.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI