radyobir
radyobir

Cicişlerle yakalandı...

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Garry Rodrigues önceki gece çapkınlık turuna çıktı. Bir mekana erkek arkadaşıyla gelen futbolcu, daha sonra yanına Esra ve Ceyda Ersoy kardeşlerle model Yağmur Aktaş'ı çağırdı.

14 Nisan 2018 02:20 | Güncelleme :14 Nisan 2018 08:38 | Kategori: Magazin

Davet ettiği üç güzelin mekana gelişinden sonra onlarla konuşan Rodrigues, kızları restoranın ön kapısından yolladı.

'BENİ DEĞİL NUSRET'İ ÇEKİN'

Kendisi mekanı arka kapıdan VIP aracıyla terk etmek isterken yakalanan ünlü futbolcu gazetecilere "Beni istemediğim halde niye çekiyorsunuz? Ben ünlü değilim. Gidin Nusret'i çekin. Ben istemiyorum, görüntülemeyin. İstemiyorum, indirin o aletleri" sözleriyle sert çıktı. Gazetecilerin "Biz gazeteciyiz. Size saygımız var ama işimizi yapıyoruz" cevabına Rodrigues, "İstemiyorum, beni değil gibi Nusret'i çekin. İçerideki ünlüleri çekin" dedi.

KAMERA VE FOTOĞRAF MAKİNELERİNE SALDIRDILAR

Garry Rodrigues'in yanındaki arkadaşı ve şoförü görüntü almak isteyen gazetecilerin fotoğraf makinelerine ve kameralarına müdahale etti. Elleriyle objektifleri kapatmaya çalışan şehir magandaları "Onu burada size çektirmeyiz. Bizim kimseyle alakamız" yok dediler.



KAÇARKEN YERE DÜŞTÜ

Garry Rodrigues'in isteği üzerine ön kapıdan mekanı koşar adım terk etmek isteyen Esra - Ceyda Ersoy kardeşlerden Esra, ayağı kayıp yere düştü. Mekan çalışanlarının yardımıyla ayağa kalkan Esra Ersoy, "Beni rezil etmeyin. Arkadaşımız gidiyor ona yetişelim derken düştüm. Bu fotoğrafları böyle vermeyin" dedi. 

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI