radyobir
radyobir

Çiftlikbank'ın finans müdürü yakalandı!..

Çiftlik Bank'ta 'finans müdürü' olarak görev yapan ve savcılığa gelerek teslim olan Koray Hasgül, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

10 Eylül 2018 11:53 | Kategori:

Çiftlik Bank soruşturması kapsamında Çiftlik Bank’ın ‘finans müdürü’ olduğu iddia edilen Koray Hasgül, yurt dışından gelerek Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı’na gelerek teslim oldu. Şüpheli Hasgül, ifade işlemlerinin ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Hasgül’ün avukatlarının tutukluluğa itiraz etmesi üzerine, mahkeme avukatların itiraz talebini reddetti. Savcılığın mağdurların sisteme ne kadar para yatırdığının tespitine yönelik çalışmalarının devam ettiği öğrenildi.

Şüpheli Mehmet Aydın ile eşi Sıla Aydın’ın babası Hakan Soysal’ın da aralarında bulunduğu 10 şüphelinin ise firari olduğu bilgisine ulaşıldı. 

Tutuklu sayısı 9’a yükseldi 

Öte yandan, Çiftlik Bank’ın ‘finans müdürü’ Koray Hasgül’ün de tutuklanmasıyla soruşturma kapsamında tutuklu sayısı 9 şüpheliye yükseldi. 

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI