radyobir
radyobir

Cimbom'dan Barça'ya geçiş yok: 78 - 64

THY Euroleague 9. hafta maçında Galatasaray Odeabank, Apdi İpekçi Arena'da ağırladığı Barcelona Lassa'yı 78-64 yenerek 3. galibiyetini aldı.

25 Kasım 2016 23:47 | Güncelleme :26 Kasım 2016 00:54 | Kategori:

Bertan ERMAN 

Karşılıklı sayılarla başlayan ilk çeyrekte iki takım da birbirine üstünlük sağlamaya çalıştı. Savunmadaki etkinliği daha iyi olan temsilcimiz, Tyrese Rice'ın son saniye basketine rağmen ilk çeyreği 17-16 önde tamamladı.

İkinci çeyreğin başında Vladimir Micov ile etkili olan Galatasaray Odeabank, rakibine karşı maçta üstünlük kuracağının sinyallerini verdi. Hücum ribaundlarında önemli bir üstünlük kuran sarı kırmızılılar, devre arasına 39-35 üstünlükle girdi.



Üçüncü çeyrekte Galatasaray Odeabank'ın üstünlük kurma sinyalleri etkinleşti ve çeyreğin ilk 3.20 dakikasında 10-2'lik bir seri yakalayarak farkı çift hanelere çıkardı. Barcelona Lassa, son 4 dakikaya doğru Tyrese Rice ile 7-0'lık bir seri yakalayıp farkı 5 sayıya düşürdü. Ancak, asistlerde ezici bir üstünlük kuran temsilcimiz, son çeyreğe 61-48 önde girdi.

Son çeyrekte Barca, yine Rice'ın oyundaki etkisiyle maça ortak olmaya çalışsa da, maçın kontrolünü elinden düşürmeyen sarı kırmızılılar, karşılaşmayı 78-64 kazandı.

Galatasaray Odeabank'ta Sinan Güler ve Blake Schilb, 18'er sayıyla galibiyetteki en etkili isimler oldu. Barcelona Lassa'da Tyrese Rice, 22 sayıyla maçın en skorer ismi olsa da, takımının galip gelmesine yetmedi. 

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI