radyobir
radyobir

Cimbom'dan tatmin etmeyen galibiyet

Spor Toto BSL'nin 24. hafta kapanış maçında Galatasaray Odeabank, deplasmanda Muratbey Uşak'ı 95-88 mağlup etti.

03 Nisan 2017 20:44 | Kategori:

Karşılıklı sayılarla başlayan ilk çeyrekte tempoyu arttıran Galatasaray Odeabank, farkı çift hanelere çıkarmayı başardı ve ikinci çeyreğe 27-16 önde bitirdi. Muratbey Uşak, sarı kırmızılılara karşı guardlarıyla etkili olmaya başladı ve farkı 3 sayıya kadar indirdi. Buna karşılık temposunu yeniden yakalayan Galatasaray Odeabank, devre arasına 45-39'luk üstünlükle gitti.

3. çeyreğe Vladimir Micov ve Göksenin Köksal'ın etkili oyunlarıyla başlayan sarı kırmızılılar, farkı yeniden çift hanelere çıkardı. Muartbey Uşak, mini serilerle maça ortak olmaya çalışsa da, son çeyreğe Galatasaray Odeabank 69-60 önde girdi.

Karşılaşmanın son çeyreği heyecanlı dakikalara sahne oldu. Muratbey Uşak, geri dönüş için elinden geleni yaptı. Ancak Micov'un ikinci yarıdaki etkili oyunuyla üstünlüğünü koruyan sarı kırmızılılar, karşılaşmayı 95-88 kazandı.

Galatasaray Odeabank'ta Vladimir Micov, 21 sayıyla takımının en skorer ismi oldu. Austin Daye, 17 sayı ve 7 ribaundla galibiyette etkili olurken Tibor Pleiss, 15 sayı ve 10 ribaundla Double Double yaptı. Muratbey Uşak'ta Shaq McKissic, 25 sayıyla maçın en skorer ismi olsa da takımının mağlubiyetine engel olamadı.

TARAFTARLARDAN İSTİFA ÇAĞRISI

Galatasaray Odeabank'ın deplasmanda Muratbey Uşak'ı mağlup etmeyi başarsa da, deplasmanda takımını destekleyen sarı kırmızılı taraftarlar, başantrenör Ergin Ataman'ı istifaya davet etti.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI