radyobir
radyobir

Cimbom gözünü Ben Arfa'ya dikti

Fenerbahçe'nin gerçekleştiremediği transferleri bir bir bitiren Galatasaray camiası, gözünü sarı-lacivertlilerin geçen sezon büyük uğraşlar sergilemesine rağmen alamadığı Ben Arfa'ya dikti

08 Temmuz 2017 09:08 | Kategori:

Paris Saint Germain'in Hatem Ben Arfa'yı gözden çıkarması, kulüplerin iştahını kabarttı. Özellikle sosyal medyada kümelenen Galatasaray taraftarları, Fransız futbolcunun transfer edilmesi konusunda binlerce mesaj gönderdiler.

Sarı-kırmızılı taraftarların oluşturduğu #BenArfa4Galatasaray hashtag'i yüksek rakamlara ulaştı. Bazı taraftarlar takımdan gitmesi yüksek ihtimal olan Wesley Sneijder'in boşluğunu ancak Ben Arfa'nın doldurabileceğini ifade ettiler.

Fenebahçe'nin geçtiğimiz sezon almak için büyük çaba sarf ettiği yıldız oyuncu PSG'nin devreye girmesiyle birlikte bu takıma transfer oldu. Paris'te beklediği forma şansını bulamayan Ben Arfa, bu sene sarı-lacivertlilerin ilgisini çekmedi. Mahmut Uslu, "Ben Arfa'yı nerede oynatacağız ki?" dedi.

Galatasaray bu sezon, Fenerbahçe'nin geçmişte deneyip alamadığı oyuncuların üzerinden gitti. Belhanda transferinin ardından Feghouli'de son yaklaşılması bunun göstergesi oldu.

Ben Arfa konusunda şimdiye kadar bir temasta bulunmayan Cimbom, eğer yıldız oyuncu için hamlede bulunursa, sarı-lacivertlilerin deneyip alamadığı 3 oyuncuyu da transfer etmiş olacak.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI