radyobir
radyobir

Cimbom ikinci yarıda işi bitirdi

Spor Toto Basketbol Süper Ligi'nin 27. hafta maçında Galatasaray Odeabank, sahasında Pınar Karşıyaka'yı 67-55 mağlup ederek üst üste 5. galibiyetini aldı.

22 Nisan 2017 19:36 | Kategori:

Bertan ERMAN

Karşılaşmaya etkili başlayan taraf, Galatasaray Odeabank olsa da, çeyreğin sonlarında 8-0'lık bir seri yakalayan Pınar Karşıyaka, ilk çeyreği 21-16 önde tamamladı. İkinci çeyrekte her iki takım da birbirine üstünlük kurmakta zorlandı ve devre arasına 34-34 eşitlikle gidildi.

Üçüncü çeyrekte maçın ibresi Galatasaray Odeabank'a geçti. 3 buçuk dakika içinde 11-0'lık seri yakalayan sarı kırmızılılar, farkı çift haneli sayılara çıkardı. Konuk ekip, Mike Green ve J'Covan Brown ile maça ortak olmaya çalışsa da, savunmadaki etkili oyunuyla kontrolü elinde tutan sarı kırmızılılar, karşılaşmayı 67-55 kazandı.

Galatasaray Odeabank'ta Vladimir Micov, 18 sayı ve 6 ribaundla maça damgasını vuran isim olurken, Austin Daye 14 sayı ve 9 ribaundla galibiyete katkıda bulundu. 6. sıraya çıkma şansını yitiren Pınar Karşıyaka'da Mike Green, 19 sayıyla maçın en skorer ismi oldu.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI