radyobir
radyobir

Cimbom sağ bek sorununu çözdü

Spor Toto Süper Lig'de yeni sezona iddialı bir kadro ile girmek isteyen Galatasaray, bir transferi daha sonuçlandırdı. Sarı-kırmızılılar sağ bek boşluğunu Sevilla'dan Mariano ile doldurdu.

11 Temmuz 2017 20:42 | Kategori:

ariano - Galatasaray flörtünü ilk defa SporArena duyurdu. Sarı-kırmızılılar transferde kesin olarak olumlu sonuç aldı.

Türkiye'nin Hürriyet'ten öğrendiği Mariano transferini Galatasaray mutlu sonla noktaladı ve Brezilyalı Aslan oldu. Galatasaray, Brezilyalı futbolcunun ardından Sevilla Kulübü ile de anlaştı. Sevilla, geçen sezon tam 43 maçta görev yapan Brezilyalı futbolcuyu bırakmak istemese de Mariano da " Ben Galatasaray ile anlaştım. Bu transfere izin verin" diyince İspanyolların da inadı kırıldı.

Mariano ile yıllık 2.2 milyon euroya anlaşan Galatasaray, Sevilla Kulübü ile de dün anlaştı.İspanyol ekibine ilk teklifini 4 milyon euro olarak yapan Galatasaray, teklifini 4.4 milyon euroya çıkardı. Sevilla Kulübü de bu teklifi kabul etti.

Şimdi transfer yazışmaları ve imzaların ardından Mariano'nun transferi kısa süre içinde açıklanacak.

Galatasaray 3 yıllık sözleşme imzalayacağı Mariano'yu vakit kaybetmeden İstanbul'a getirecek.

KIRMIZI KARTI YOK

31 yaşındaki futbolcu Brezilya’da Guarini, Ipatinga FC, Tombense, Cruzeiro, Atletico MG, Fluminense ekiplerinde forma giyerken, Avrupa futbolundaki ilk deneyimini ise Fransa Ligi'nde Bordeaux'da yaşadı. Mariona, Sevilla’da geçtiğimiz sezon Laliga, İspanya Kupası ve UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Süper Kupası'nda toplam 43 maçta görev aldı ve 4 asist ile mücadele etti. Brezilyalı oyuncu bu müsabakalarda 8 sarı kart görürken, kırmızı kart ile hiç cezalandırılmadı.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI