radyobir
radyobir

Cimbom yıldız peşinde...

Bir yandan ayağını yorganına göre uzatması, bir yandan da UEFA Şampiyonlar Ligi'nde varlık göstermek için güçlü bir kadro kurması gereken Galatasaray'ın gündemine sürpriz bir isim girdi.

09 Temmuz 2018 08:57 | Kategori:

Yana döne 8 numara arayan sarı-kırmızılı ekibe menajerler, Dünya Kupası'nda dikkat çeken Belçika Milli Takımı'nın yıldızını önerdi.

Tottenham menajeri Pochettino'nun 30 yaşındaki oyuncuyu gözden çıkardığını ve doğru bir teklifle sarı-kırmızılı formayı giyebileceğini ilettiler.

Yönetim ise haftada 80 bin sterlin yılda ise 4.1 milyon sterlin kazanan Belçikalı yıldızın yıllık maliyetini karşılasalar bile Tottenham'ın istediği bonservis bedelini karşılamalarının imkansız olduğunu iletti.

Dembele ismini sunan menajerlere, "Kiralık olarak getirebilirseniz görüşebiliriz" denildi. Şimdi gözler Dembele ve Tottenham'dan gelecek yanıta çevrildi.

Dembele, top sürme ve sahip olma özellikleri nedeniyle Avrupa'nın en iyi box to box orta sahalarından biri olarak kabul edilmektedir.

2012 yılında The Guardian'ın en iyi 100 güncel futbolcu listesinde yer almayı başaran Dembele, o yılın ağustos ayında 19 milyon Euro karşılığında Tottenham'a transfer oldu. 30 yaşındaki futbolcunun sözleşmesi bu sezon sonunda bitiyor.

Profesyone futbol kariyerine ülkesinin Germinal Beerschot kulübünde başlayan Dembele, kulübüyle ilk maçına 16 yaşında çıktı. 2005'te, Eredivisie ekiplerinden Willem II'a transfer oldu. Daha sonra Alkmaar ve ardından Fulham'

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI