radyobir
radyobir

"Cin tarafından çarpılan" karısını boşadı!

Dubai'de bir adamın, karısı "cin tarafından çarpıldı" iddiasıyla dava açtığı Şeriat Mahkemesi çiftin boşanmasına karar verdi.

20 Ekim 2014 09:05 | Kategori: Dünya

BBC’nin verdiği habere göre ismi açıklanmayan adam, İslam hukuku uzmanlarına başvurarak, karısının evlilik görevini yerine getirmediğini şikayet etti. Karısının kendisiyle cinsel ilişkiye girmeyi reddettiğini anlatan Dubai sakini, karısının kendisine, şikayeti varsa anne babasına gitmesini tavsiye ettiğini belirtti. Karının anne babası da kızlarının uzun zamandır cin tarafından çarpıldığını söylediler.
Şeriat mahkemesine dava açan adamın avukatı, "Kadın ve ailesi, müşterimi aldattı. Gelinin cin tarafından çarpıldığını düğünden önce söylemeliydiler” dedi.
Mahkeme, kadını hileden suçlu buldu ve evliliği iptal etti. Önce adamın nafaka olarak eşine 40 bin dirhem (yaklaşık 11 bin dolar) ödemesine karar veren hakim, sonra bu kararını değiştirerek suçlu kadının herhangi bir ödemeden yoksun bırakmaya karar verdi.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI