radyobir
radyobir

Çıplak portresini açık artırmaya çıkardı

Hollywood yıldızı Jennifer Aniston, 1995 yılında Mark Seliger'ın çektiği çıplak portresini koronavirüsü ile mücadele kapsamında açık artırmaya çıkardı.

05 Haziran 2020 05:42 | Kategori: Dünya

Yayınlandığı dönem Friends dizisi ile gönüllere taht kuran Jennifer Aniston, 1995 yılında fotoğrafçı Mark Seliger tarafından çekilen çıplak portresini, koronavirüs ile mücadele kapsamında açık artırmaya çıkardı.

Instagram hesabından yaptığı paylaşımda "Sevgili dostum Mark Seliger; Redcarpet Advocacy ve Christie’s ile işbirliği yaparak, benimki de dahil 25 portresini Kovid-19 yardımlarına destek için açık arttırmaya çıkardı” diye yazan Aniston, portrenin satış gelirinin tamamının ülke çapında sağlık hizmetlerine erişimi kısıtlı kişilere ücretsiz koronavirüs testi ve tedavisi için kullanıcağını belirtti.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI