radyobir
radyobir

Cocu 7 ismin üzerini çizdi!..

Sarı lacivertlilerde sezona tüm futbolcularını tanımak adına geniş kadro ile başlayan Phillip Cocu, 7 ismin üzerini çizdi.

05 Ağustos 2018 17:46 | Kategori:

Fenerbahçe'de sezona tüm futbolcularını tanımak adına geniş kadro ile başlayan Phillip Cocu, takıma yeni katılan gençler ve altyapıdan profesyonel yapılanlar arasından bir eleme yapacak. Halen 34 kişi olan kadro, bu eleme sonrası 27 kişiye indirilecek.

Altınordu’dan Berke, Barış, Hollanda’dan gelen Ferdi, takımda bulunan Yiğithan, Oğuz Kaan, Samet, Ahmet gibi isimler arasında yapılacak eleme sonrası hedeflenen kadro belirlenecek.

Beklentilerin altında kalan Ozan Tufan ve Salih Uçan’a teklif gelirse değerlendirilecek.

Genç futbolcuları tecrübe kazanmaları için oynayabilecekleri kulüplere kiralamayı planlayan Sarı-Lacivertliler, santrfor ve stoper takviyelerinde sonra yeni sezon kadrosunu tam anlamıyla netleştirecek.

Sportif direktör Comolli, hücum ile savunmaya yapılacak transfer konusunda görüşmeleri sürdürüyor. İşte takımdan gitmesi beklenen o 7 isim:

Oğuz Kaan, Samet, Yiğithan, Salih Uçan, İsmail Köybaşı, Ozan Tufan, Aatif Chahechue

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI