radyobir
radyobir

Çocuğa sıcak sulu saldırı

Şişli'de ünlü fast food restoranında şoke eden bir olay yaşandı. İddiaya göre, müşterileri rahatsız eden çocuğun üzerine, restoran çalışanı tarafından kaynar su döküldü. Yaşanan bu olay sonrası müşteriler çalışana tepki gösterdi ve restoranda kavga çıktı. Kavganın ardından çalışan ve olaya karışan kişiler polis merkezine, boynunda yanık oluşan çocuk ise hastaneye götürüldü.

10 Mayıs 2017 08:21 | Güncelleme :10 Mayıs 2017 17:44 | Kategori:

Edinilen bilgilere göre olay, ünlü bir fastfood zincirinin Şişli'nin Nişantaşı semtinde bulunan bir şubesinde, saat 17.30 sıralarında meydana geldi. İddialara göre, restoran çalışanı olduğu belirtilen bir kadın, müşterileri rahatsız ettiği gerekçesiyle restoranın üst katında bulunan çocuğun üzerine bir bardak sıcak su savurdu.

Kaynar suyun boynuna isabet etmesiyle boynundan yanıklar oluştu. Duruma tepki gösteren restorandaki bir erkek müşteri, küçük çocuğa sıcak su döken kadın çalışana fiziki müdahalede bulundu. Olayın ardından boynunda yanıklar oluşan çocuk önce Harbiye Polis Merkezi'ne, ardından da ambulansla Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Polis ekipleri, olayı gerçekleştiren kadın çalışan ile olayın ardından çalışana fiziki müdahalede bulunan erkek müşteriyi, ifadelerine başvurulmak üzere Harbiye Polis Merkezi'ne götürdü.

Hastanede tedavi altına alınan çocuk, yapılan müdahalelerin ardından taburcu edildi ve Çocuk Büro Amirliği'ne sevk edildi. Hastane çıkışında görüntülenen küçük çocuk, muhabirin "Ne oldu sana?” sorusuna cevap vermezken, çocuğun yüzündeki şaşkınlık ve korku dolu ifade dikkat çekti.

Restoran müdürlerinden ve çalışanlarından herhangi bir açıklama yapılmazken, polisin olayla ilgili başlattığı inceleme sürüyor.

SERBEST BIRAKILDI

Nişantaşı'ndaki McDonald's şubesinde, çocuğa sıcak su attığı iddia edilen çalışan Mutlu Haceroğlu serbest bırakıldı. Haceroğlu ifadesinde, "Ilık suya çocukları korkutmak istedim” dedi. Serbest kalmasına rağmen uzun süre savcının odasında bekleyen Haceroğlu’na gazetecilerin görüntü almasını engellemek için, "memur” izlenimi verilmesi dikkat çekti.

"KORKUTMAK İSTEDİM”

Karakoldaki işlemlerinin ardından Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı’na sevk edilen Mutlu Haceroğlu savcı karşısına çıkarıldı. Şüpheli çalışan savcılıktaki ifadesinde, "2-3 çocuk içeri girip müşterileri rahatsız etti. Ben dışarı çıkmalarını söyledim. Elimdeki ılık suyla korkutmak istedim. Diğer çocuklar gitti. O kaldı. Su yanlışlıkla döküldü” dediği öğrenildi.

GÖRÜNTÜ ALINMASIN DİYE ŞÜPHELİYE "MEMUR” İZLENİMİ VERİLDİ

İfadesinin ardından savcılık tarafından serbest bırakılan Mutlu Haceroğlu savcının odasından çıkmadı. Haceroğlu odada beklediği sırada başka vatandaşların ifade işleminin yapılması dikkat çekti. Gazetecilerin görüntü almaması için uzun süre savcının odasında bekleyen şüpheli Haceroğlu, odadan üzerindeki yeleği çıkartıp eline birkaç evrak klasörü alarak kendisine memur izlenimi vererek çıktı. Haceroğlu yanında iki kişi ile birlikte odadan çıkarak otopark katına inerek adliyeden ayrıldı.


Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI