radyobir
radyobir

"Çocuk istismarı ile mücadele için sahnedeydiler"

Geçtiğimiz Perşembe akşamı DorockXL-Kadıköy'de ( 4 Nisan 2019) 5.si gerçekleşen Kadıköy Sound bu kez UCİM Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı ile Mücadele Derneği yararınaydı. Organizasyonunu Gökhan Karaduman'ın yaptığı gece de birçok sanatçı sahne aldı.

07 Nisan 2019 20:29 | Kategori: Magazin

Kadıköy Sound bir ailedir, baktığımızda ülkemizin geneline yayılan bir çok sanatçının yolunun Kadıköy’den geçtiğini görüyoruz, Kadıköy’de yaşayan, yaşamasa bile Kadıköy’de zaman geçiren sanatçılardan oluşan Kadıköy Sound Ailesi "Yüksek Dozda Dostluk İçerir” sloganı ile etkinliklerine devam edecek şekline konuşan Gökhan Karaduman "Çocuklar yarınlarımız, yarınlarımızı korumak için çocuklarımızı korumamız gerekiyor, hiçbir sebep ve şekilde çocuk istismarı affedilemez, bu yolda UCİM i kuran Saadet öğretmen ve arkadaşlarına teşekkür ediyorum.  Ve kendilerini bu gecede sahne almaları için aradığımda tereddütsüz kabul ederek yanımızda olan tüm sanatçı dostlarıma da şükran borçluyum”  dedi.

Gecede  Burcu Tatlıses, Barış Hayta, Barış Kömürcüoğlu, Gür Akad, Hazal, Hakan Meriçliler, İstanbul Arabesque Project, Ozan Kotra gibi usta isimler ve Asude Cemre, Bartu Gülhan, Erhan Demir, Erdem Sudabay, Hakan Ergün, Onurcan Bora, Ozan Denli, Tuncay Bükenler  gibi genç sanatçılar sahne aldı.

Uluslararası Çocuk İstismarı ile mücadele Derneği sanatçılarımıza katkıları ve farkındalıklarından ötürü teşekkürlerini bildirdi.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI