radyobir
radyobir

Çocuklarını şehrin ortasında unuttular

Almanya'nın Münih kentinde iki Finli turist bir yaşındaki Michael adlı çocuklarını şehir merkezindeki Marien Meydanı'nda unuttular.

30 Haziran 2014 10:54 | Kategori: Avrupa

Olay 22 yaşındaki bir Münihli kadının bebek arabasında bir çocuğun 20 dakikadır yalnız olduğunu görüp polise bildirmesiyle ortaya çıktı.
Olay yerine gelen iki polis, anne ve babayı bulamayınca bebek arabasını en yakındaki karakola götürdüler. Bebek arabasında bulunan Fince yazılı kartvizitteki cep numarasından kimseye ulaşamayan polisler olay yerine dönerek,  Almanca ve İngilizce olarak megafonla çağrıda bulundular. Beşinci anonstan sonra heyecanla koşarak polislere gelen Finli anne ve baba polislerle birlikte karakola gitti. Çocuklarına kavuşan anne ve baba gözyaşlarına boğuldu.
Aralarında sıra ile yarımşar saat birisi alışverişe giderken öteki çocuğa bakacak diye anlaşan çift, farkına varmadan her ikisi de saat 15.00'te diğerinin, çocukla ilgilendiği düşüncesiyle alışverişe gittiği ve çocuğu kaybettikleri ortaya çıktı.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI