radyobir
radyobir

"Çok Şanslıyım"

İtalya'da yayınlanan dizileriyle büyük bir hayran kitlesine sahip olan başarılı oyuncu Özge Gürel CHİ ITALİA dergisine röportaj verdi.

14 Temmuz 2021 09:47 | Kategori: Magazin

Serkan Çayoğlu ile ilişkisi hakkında Gürel "çok şanslıyım! Her gün gözlerimi aşka açıyorum ve sevildiğimi bilerek uyanıyorum. Bu, hayatta sahip olunabilecek şahane bir güç! Biz birbirine aşık bir çiftiz ve hayatı böyle yaşıyoruz.” dedi.

Rutine Sıkışmıyorum

Uluslararası ticaret mezunu olarak nasıl oyuncu oldunuz sorusuna Özge Gürel "Tecrübesizken hayata dair ciddi kararlar vermek zorunda olmaktan hoşlanmıyorum. Bu baskıya da karşı durdum ve mezun olduktan sonra birçok farklı şey denedim. Bazılarına bayıldım ve bazılarından nefret ettim. Benim için oldukça ilginç bir süreçti. Sürekli öğreniyordum ve herhangi bir rutine sıkışmış değildim. Şanslıyım ki, hayatımı hala böyle yaşıyorum” diye konuştu.

Yurtdışında Proje Yapacağım

İtalya’dan veya avrupanın başka ülkerlerinden teklif gelip gelmediği sorusuna Başarılı oyuncu Gürel Bunu kesinlikle çok istiyorum ve olacağını biliyorum! Bir oyuncu olarak farklı ülkelerde olup yeni zorluklarla karşılaşmayı çok heyecan verici ve öğretici buluyorum”

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI