radyobir
radyobir

Çorapla sahnede!..

Kurban Bayramı'nın birinci gününde Bodrum'da konser veren Yıldız Tilbe, muhteşem bir performansa imza attı. Konuklar havuz başına açılan ek masaları bile saatler öncesinden doldurdular. Yıldız Tilbe "Değerini Bilmek Gerekir Aşkın" şarkısıyla hayranlarını selamlarken gece boyunca danslarıyla da coşkulu anlar yaşattı.

23 Ağustos 2018 02:40 | Kategori: Magazin

Her şarkısını ezbere bilen müzikseverlere saatlerce süren müzikal bir şölen yaşatan Tilbe, bitmek tükenmek bilmeyen enerjisi ve danslarıyla herkesi kendisine hayran bıraktı. Yıldız Tilbe’nin istisnasız her şarkısına hep bir ağızdan eşlik eden konuklarıyla sanatçının düeti gece boyunca sürdü.



ÇORAPLARI OLAY OLDU

Yıldız Tilbe konserinin yarısında ayakkabılarını çıkartarak çoraplarıyla dans etmeye devam etti. Yıldız Tilbe sahnede sık sık çiçek desenli çoraplarını düzeltti. Kırmızı elbisesini de dans sıralarında yukarıya sıyıran Yıldız Tilbe’nin şarkılarıyla eğlence gece boyu devam etti.



Bir ara kendisini dinlemeye gelen ünlü popçu Emre Kaya’yı sahneye davet eden Tilbe sahne kenarında biraz dinlenme fırsatı buldu. Emre Kaya da "Teşekkür Ederim” şarkısını misafirlere seslendirdi. 

Yıldız Tilbe sahnede yaklaşık iki buçuk saat kalırken yoğun alkışlar arada performansını tamamladı.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI