radyobir
radyobir

Corendon Airlines Altın Portakal misafirlerini sürprizlerle ağırladı

Corendon Airlines, bu yıl 56'ıncısı gerçekleştirilen Antalya Altın Portakal Film Festivali için özel bir uçuş gerçekleştirdi. Kırmızı halılarla karşılanan misafirler, uçakta ise muhteşem bir sürpriz yaşadı. Pilot anonsunun ardından bir Yeşilçam efsanesi olan Türkan Şoray'la özdeşleşen "Sevemedim Kara Gözlüm" şarkısı eşliğinde gerçekleştirilen flashmob gösterisi büyük beğeni topladı.

31 Ekim 2019 12:24 | Kategori: Seyahat

Corendon Airlines, bu yıl 26 Ekim-1 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek Türkiye’nin en uzun soluklu sinema etkinliği 56. Antalya Altın Portakal Film Festivali’nin sponsoru oldu. Festivale için özel bir uçuş gerçekleştiren Corendon Airlines, festival jürisini ve özel konukları kontuardan itibaren kırmızı halı ve Altın Portakal uçuşu anonslarıyla karşıladı. Corendon Airlines, uçuş sırasında da misafirlerine unutamayacakları bir sürpriz yaşattı.

Kaptan pilot Akın Uğurluay’in uçuş anonsunun ardından, yolculara festivalin afişinde ikonik görüntüsüyle yer alan Türkan Şoray’ın balıkçı kız Azize karakteriye akıllara kazınan unutulmaz filmi Kara Gözlüm’den bir replik dinletti. Repliğin bitimiyle birlikte yolcular arasında yer alan Corendon Airlines’ın kabin ekibi kılığına bürünen profesyonel sanatçılar, "Sevemedim Kara Gözlüm” şarkısını seslendirdikten sonra unutulmaz Yeşilçam şarkılarından oluşan bir potpori seslendirdi. Corendon Airlines’ın bu özel gösterisi, tüm misafirlerin büyük beğenisini topladı. Yeşilçam’ın unutulmaz şarkılarıyla başlayan yolculuk, çok renkli geçti.

56. Antalya Altın Portakal Film Festivali’nin "Öze Dönüş” temasıyla yola çıkarak kurgulanan afişinin yüzü olan Türkan Şoray, 1964’te Metin Erksan filmi "Acı Hayat”taki rolüyle En İyi Kadın Oyuncu seçilerek, Altın Portakallı ilk kadın oyuncu olmuştu.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI