radyobir
radyobir

Coşkun Sabah'a aile sürprizi

Coşkun Sabah cumartesi gecesi Balmumcu'daki Mercure Hotel Plaza Sky Bar'da sahneye çıktı. Sanatçıya eski eşi Ceyda ve kızları Roza ile Helen sürpriz yaptılar ve destek vermek için mekana aile dostları ile gelip doyasıya eğlendiler. Büyük kızı Roza sürpriz için Londra'dan özel olarak İstanbul'a geldi. Küçük kızı Helen ise doğum günü pastasını annesi, ablası ve babası ile sahnede kutladı.

18 Şubat 2019 08:27 | Kategori: Magazin

Böylece aile sahnede tekrar bir araya geldi. Coşkun Sabah "boşandıktan sonra ilk üç ay kabus gibiydi. Adeta  travma geçirdim” dedi…

Türk sanat müziğini usta ismi, ud virtüözü Coşkun Sabah bundan böyle her hafta Cuma geceleri Balmumcu’daki Mercure Hotel Plaza Sky Bar’da sahneye çıkacak.  Erol Evgin’nin 12 yıl boyunca her hafta sonu sahneye çıktığı mekan da bu kez görevi Coşkun Sabah devir aldı. Her Cuma gecesi sevenleri ile buluşacak olan sanatçının ilk gecesi oldukça renkli geçti. Sanatçının bir süre önce ayrıldığı eşi Ceyda hanım kızları Roza ve Helen ile birlikte aile dostlarıyla sürpriz yaparak "baba”yı dinlemeye geldiler. Coşkun Sabah’ eski eşinin ve kızlarının orada olduklarını sahneye çıkacağı zaman öğrenince adeta şaşkına döndü. Sahneye yakın en ön sıradan yer ayırtan Ceyda hanım kızları ile birlikte coşkulu bir gece geçirdi. Sanatçıyı dinlemeye gelenler arasında haber spikeri Gülgün Feyman ile Kerem Alışık’ın oğlu Sadri Alışık’da vardı.

Büyük kızı Londra’dan geldi

 Bir süreden beri üniversite eğitimi için İngiltere’nin başkenti Londra’da olan Roza(20) babasına sürpriz yapmak için üç günlüğüne İstanbul’a geldi. Londra Guildford’da Surrey Üniversitesi’nde Turizm eğitimi alan Roza kız kardeşi Helen(11) ile sahneye gelerek babalarına sahne çalışması hayırlı olsun dediler. Üzerinde birlikte çekilmiş bir pasta yaptıran kızlar pastanın üzerine de "Sağlıkla nice sahnelerin olsun” diye yazı yazmayı da ihmal etmediler.

Küçük kızı Helen doğum gününü kutladı

Coşkun Sabah’ın küçük kızı Helen(11)’de ailenin bir araya gelmesini fırsat bilerek 11. doğum gününü de ablası annesi ve babası ile birlikte sahnede pasta keserek kutladı. Gece boyunca babasının şarkılarına dans ederek eşlik eden Helen ailenin bir arya gelmesinden dolayı büyük keyif aldı. Coşkun Sabah "Küçük kızım beni çok sever. Boşanma sonrası annesi ile birlikte kalıyor. Onu eve ziyarete gittiğimde kapının önüne geçen burada kal diyor” dedi.

Ceyda hanım halay çekti

Bir süre önce evliliklerini bitiren Coşkun Sabah ile Ceyda hanım bundan böyle hayatlarını iki iyi dost olarak sürdürürken zaman zaman ailece bir araya gelmeyi de ihmal etmiyorlar. Eski eşi Ceyda Okay, Coşkun Sabah’ın sahneye çıktığı mekana yakın aile dostları ile birlikte gelerek coşkulu bir gece yaşadı. Şarkılara eşlik eden Ceyda hanım arkadaşları ile sahne önünde halay çekmeyi de ihmal etmedi. Sahneye çıkmadan önce gazetecilerin sorularını yanıtlayan Coşkun Sabah eşi ile tekrar bir araya gelip gelemeyeceği sorularına ise "Valla ne yalan söyleyeyim boşandıktan sonra ilk üç ay kabus gibiydi. Adeta  travma geçirdim. Ancak daha sonra içinde bulunduğum duruma alıştım. Şimdi çok rahatım. Artık Ceyda ile bir araya gelmemiz çok zor” dedi. 

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI