radyobir
radyobir

Daçka evinde rahat

Basketbol Süper Ligi 4. hafta maçında Darüşşafaka, Karşıyaka'yı 78-63 mağlup etti.

29 Ekim 2017 17:47 | Kategori:

Karşılaşmaya Egemen Güven'in sayılarıyla başlayan Pınar Karşıyaka, rakibine karşı skorda üstünlüğünü uzun süre korudu. Ancak Michael Eric ve JaJuan Johnson ile etkili olan Darüşşafaka, çeyreğin bitimine 25 saniye kala bulduğu basketle skorda eşitliği sağladı ve ilk 10 dakika 19-19'luk eşitlikle tamamlandı. Daçka, ikinci çeyreğin hemen başında JaJuan Johnson ile bulduğu sayıyla, karşılaşmada ilk kez öne geçti. Pınar Karşıyaka, bu çeyrekte Jarrod Jones ve Metin Türen ile etkili olmaya çalışsa da, devre arasına 36-31'lik skorla üstün giden taraf Darüşşafaka oldu.

Üçüncü çeyreğin ilk 2 dakikasında farkı çift hanelere çıkaran Daçka, oyunun kontrolünü ele geçirdi. Son çeyreğe 59-45 önde giren Yeşil Siyahlılar karşısında Pınar Karşıyaka maça yeniden ortak olmaya çalıştı. Ancak, James Bell ve JaJuan Johnson'ın kritik yerlerde bulduğu basketlerle Darüşşafaka, karşılaşmayı 78-63 kazandı.

Darüşşafaka'da Michael Eric 17 sayıyla maçın en skorer ismi olurken, JaJuan Johnson 16 sayıyla maçı tamamladı. Pınar Karşıyaka'da Jarrod Jones 14 sayıyla mücadele etti.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI