radyobir
radyobir

Daçka Gran Canaria'yı farklı geçti

Eurocup Top 16'da Darüşşafaka, E Grubu'nda Gran Canaria'yı 88-70 yendi.

11 Ocak 2018 09:02 | Kategori:

Karşılaşmaya hızlı başlayan Darüşşafaka, 4 dakikadan kısa sürede farkı çift hanelere çıkardı ve ilk çeyreği 24-11 önde tamamladı. Ancak Gran Canaria, ikinci 10 dakikalık bölümde art arda bulduğu basketlerle ivme yakaladı ve oyuna ortak olmayı başardı. İspanya temsilcisi bir ara öne geçmeyi başarsa da Daçka, Scottie Wilbekin'in son saniye basketiyle soyunma odasına 40-38'lik üstünlükle gitti.

Yeşil Siyahlılar, üçüncü çeyrekte yerli oyuncuların da desteğiyle farkı açmaya başladı. Özellikle Kartal Özmızrak'ın verdiği enerjiyle tempolu bir oyun sergileyen Darüşşafaka, son 10 dakikaya 64-51 önde girdi. Kalan dakikalarda rahat bir oyun çıkaran Daçka, mücadeleyi 88-70 kazandı.

Grupta yoluna lider devam eden Darüşşafaka'da Scottie Wilbekin 20 sayıve 4 asistle oynarken, Howard Sant-Roos 10 sayı ve 10 asistle double double yaptı. Gran Canaria'da D.J. Seeley 24 sayıyla maçın en skorer ismi oldu.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI