radyobir
radyobir

Daçka'nın bileği bükülmüyor!..

Zadar Doğuş Turnuvası'nın açılış maçında, B grubunda yer alan temsilcimiz Darüşşafaka Doğuş, ev sahibi Zadar'ı 88-69 mağlup ederek, turnuvaya galibiyetle başladı ve hazırlık maçlarındaki yenilmezliğini sürdürdü.

22 Eylül 2016 23:03 | Kategori:

Bertan ERMAN

Karşılaşma, her iki takımın birbirini tarttığı bir ilk çeyrekle başladı. İlk çeyreğin sonlarından itibaren, Daçka'da kenardan gelen Dairis Bertans, oyuna ağırlığını koymaya başladı. İlk çeyreği Daçka 23-22 önde tamamladı. 

2. çeyreğin başlarında geriye düşen Darüşşafaka Doğuş, Bertans ve Moerman'nın hücumda; Wilbekin ve Slaughter'ın savunmadaki katkısıyla 16-0'lık bir seri yakaladı ve 13 sayılık farkla öne geçti. Daçka, tecrübesiz rakibi karşısında ağırlığını koydu ve devre arasına 56-32 önde girdi.

İkinci yarıda kontrol tamamen Darüşşafaka Doğuş'un eline geçti. 3. çeyrekte Bertans ve Moerman'ın hücumdaki performansıyla temsilcimiz, son çeyreğe 79-50 üstünlükle başladı. Oyunu rölantiye alan Daçka, Zadar karşısında maçtan 88-69'luk galibiyetle ayrıldı. 

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI