radyobir
radyobir

Damdaki keçiyi itfaiye böyle kurtardı!..

Bilecik´te sahibi tarafından 4 katlı bir apartmanın çatı aralığında beslenen keçi çatıya çıktı. Çatıda düşme tehlikesi geçiren keçi itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

07 Aralık 2014 09:22 | Kategori: Yaşam

Olay, bugün öğle saatlerinde Cumhuriyet Mahallesi Tevfikbey Caddesi´nde meydana geldi. Sahibinin 4 katlı apartman çatı aralığında beslediği keçi, bulduğu bir delikten çatıdaki kiremitlerin üzerine çıktı. Apartman çatısındaki keçiyi görenler durumu polise bildirdi. Yapılan ihbar üzerine olay yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Bilecik Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri ile belediyede görevli bir veteriner itfaiye aracından uzatılan merdivenle çatının kenarına kadar yaklaştı. Keçi boynuna kement şeklindeki ip atılarak yakalandı ve itfaiye aracı merdiveniyle indirildi. Gelişmeleri izleyenler keçiyi indiren itfaiye erlerini alkışladı. Keçi ise sahibine teslim edildi. 

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI