radyobir
radyobir

Dedikoduyu Bülent Tulun mu çıkardı?..

Ailesi hakkında çıkan haberlere çok sinirlenen Fani Aysal, haberlerin yaşananların sorumlusu olarak gördüğü Galatasaray Yurtdışı Altyapı Sorumlusu Tulun'dan bir açıklama beklediği için onu maçları izlediği locaya gitti. Bunu öğrenen Bülent Tulun yerini değiştirdi. G.Saraylı idareci maç sonu Ali Dürüst'ün arabasıyla stattan ayrıldı.

18 Eylül 2014 08:46 | Kategori:

Taraftarın aylar önce istifaya çağırdığı, kulüpte yıllardır birçok eleştiri alan, geçtiğimiz yıl Antalya dönüşü tribünler ile havaalanında tartışan Bülent Tulun’a bu kez başkan Ünal Aysal’ın eşi Fani Hanım çok sinirlendi… "O adam gelip bana anlatsın, neden bunu yaptığını açıklasın...” 
Bu sözler, Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal’ın eşi Fani Aysal’a ait...
Ailesi hakkında çıkan asılsız haberler Fani Hanım’ı fazlası ile kızdırdı. Aysal’ın  eşi ‘evi terk etti’ iddialarının nereden çıktığını ve bu haberin arkasında yer alan isimleri detaylı biçimde araştırdı. Fani Hanım’ın yaptığı araştırma sonunda sürpriz bir kişinin ismi öne çıktı. 

‘TULUN’UN LOCASINA GİTTİ’

Fani Aysal, bu haberleri başkan Ünal Aysal’ın eski danışmanı ve şu anda Galatasaray Yurt Dışı Altyapı Sorumlusu olan Bülent Tulun tarafından çıkartıldığı bilgisini aldı. Bunun üzerine Türk Telekom Arena Stadı’nda Anderlecht maçı öncesinde sürpriz bir tartışma yaşandı. Fani Hanım, Şampiyonlar Ligindeki kritik maçı eşi Galatasaray Başkanı Ünal Aysal ile izleyerek asılsız iddialara gerekli yanıtı verecekti.
Anderlecht maçı öncesinde Türk Telekom Arena Stadı’nda Fani Aysal, Tulun’u aradı. Ailesi hakkında çıkan haberlerin sorumlusu olarak Bülent Tulun’u gören Fani Aysal, bu ismin TT Arena’da her maçı izlediği locaya gitti.

FANİ HANIM’I ARKAN SAKİNLEŞTİRDİ

Refik Arkan’la konuşan Fani Aysal’ın siniri az da olsa dindi...  LOCA G.Saray’ın eski 2. başkanı, yöneticisi Refik Arkan’a aitti. Arkan’ın locasına giden Fani Hanım, " O adam nerede? Gelsin bana anlatsın. Niçin bunu yaptığını açıklasın. Bu haberlerin neden üretildiğini bilmek istiyorum. Bu haberler kasıtlı. Bu dedikoduyu nereden çıkardı, konuşsun” diyerek çıkıştı.  Fani Aysal’ın Refik Arkan’ın locasına geldiği sırada ise Tulun orada değildi. 
Bunun üzerine başkan Ünal Aysal’ın eşi, eski 2. başkan Refik Arkan ile konuştu, siniri az da olsa dindi. Statta Bülent Tulun’a, Fani Aysal’ın bu tepkisi haber verildi ve idareci başka bölgelere geçti. 
Ve maç sonunda Tulun, Türk Telekom Arena Stadı’ndan eski 2.başkan Ali Dürüst’ün arabasına binerek ayrıldı.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI