radyobir
radyobir

Defilede 2019 erotizmi!..

Ünlü modacı Raşit Bağzıbağlı, 2018 İlkbahar - Yaz Mercedes - Benz Fashion Week İstanbul kapsamında, 10 yıllık tecrübesini ortaya koyduğu 10. Yıl Özel Koleksiyonu'nu Shangri-La Bohusphorus Otel'de tanıttı.

29 Mart 2018 02:12 | Kategori: Magazin

Bağzıbağlı'nın 10 yıl içerisindeki en özel tasarımlarının harmanlandığı bu özel koleksiyon, 70'li ve 80'li yıllardan ilham alınarak tasarlandı.



Azra Akın

RAŞİT BAZIBAĞLI 10. YIL DEFİLESİ FOTO GALERİ

40 parçalık özel koleksiyondan oluşan defilenin koreografisi, Yasin Soy tarafından yapıldı. Fashion Week kapsamında ilk defa video mapping teknolojisi kullanılarak hologram show gerçekleştirildi. 



Halima Aden

Halima Aden defile için dönüşü erteledi

Birçok ünlü ismin büyük ilgi gösterdiği defileyi izlemeye gelen arasında Azra Akın, Amine Gülşe, Başak Sayan, Nurgül Yeşilçay, İdris Nebi Taşkan, Serenay Aktaş, Sera Tokdemir, Hande Şubaşı, Gül Gölge Saygı, Nergis Kumbasar, Yasmin Erbil, Deren Talu, Barış Murat Yağcı ve Alman sevgilisi Brenda Patea gibi ünlü isimler de vardı.

Defilenin özel konuğu olan ünlü top model Halima Aden, ünlü modacının 10. Yıl defilesi için ülkesine dönüşünü erteledi. Sempatik tavırlarıyla herkesin gönlünü fetheden model, tüm defileyi telefonuna kaydederek canlı yayınından paylaştı.



Başak Sayan

"Dile kolay 10 yıl"

Defile sonrası gecenin baş mimarı olan Raşit Bağzıbağlı, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Bir hayli heyecanlı olan modacı, "Bugün 10. Yıl defilesi yaptık, inanılmaz mutlu ve gururluyum. Tabi dile kolay geliyor, 10 yıl olmuş. Modada sınır yok, Türkiye'de çok çok iyi bir noktada olduğunu düşünüyorum" dedi. 



Amina Gülşe

"Aşkım beni hiç üzmedi"

Arsenal'da forma giyen Türk asıllı Alman oyuncu Mesut Özil ile yakın zamanda evlenecek olan Amine Gülşe, defileyi izlemeye mavi ve şık elbisesi ile katıldı. Defileyi izledikten sonra gazetecilerin karşısına geçen Gülşe, "Çok güzel bir defileydi, çok beğendim. Her zaman onu destekliyorum, bugünde onu desteklemeye geldim" dedi. Ünlü futbolcu ile nişanlı olan ve farklı ülkelerde olmasından dolayı bazı zamanlarda sorun yaşadıkları iddia edilen oyuncu, "Aşkım beni asla üzmez, bugüne kadar da üzmedi. Mesafeler üzücü, ama o geliyor. Bazı zamanlarda ben gidiyorum, zor oluyor ama aşk için herşeye değiyor" dedi. Sosyal medya hesabı instagramdaki şarkı videosu hakkında konuşan oyuncu, "Mesut için bir jest yapmak istedim, oda çok mutlu oldu" dedi.



Deren Talu



Gül Gölge



Nergis Kumbasar, Yasmin Erbil



Nurgül Yeşilçay



Serenay Aktaş, İdris Nebi Taşkan



Serra Tokdemir

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI