radyobir
radyobir

Defilede Deniz Akkaya fırtınası

Modacı Barış Avcı'nın çok özel 40 parçadan oluşan yeni ilkbahar-yaz koleksiyonu, önceki gece Klein adlı mekanda düzenlenen bir defileyle tanıtıldı.

19 Nisan 2018 02:28 | Kategori: Magazin

70’li yıllardan bugüne moda dünyasında kendine yer edinmiş özel tasarımlara Barış Avcı tarafından yapılan yorumlarla şekillenen koleksiyon büyük ilgi gördü. İşlemeli, pırıltılı kıyafetlerin dikkat çektiği 40 parçalık koleksiyonun defilesi izleyicilere görsel bir şölen sundu.

Defilenin özel konuğu  ise 12 yıl aradan sonra ilk defa podyuma çıkan ünlü top model Deniz Akkaya’ydı. Tezahüratlar ve alkışlar eşliğinde podyuma çıkan Deniz Akkaya, geçen yıllara adeta meydan okudu. Kusursuz fiziğiyle genç meslektaşlarına taş çıkaran ünlü model, açılışta giydiği mayoyla gözleri doldururken defileyi izleyenlere ‘efsane geri döndü’ dedirtti. 



Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI