radyobir
radyobir

Demir her şeyin farkında

Özlem Yıldız önceki gün gittiği Nişantaşı City's AVM'de görüntülendi. Kendisini görüntüleyen gazetecilerin röportaj isteklerini geri çevirmeyen Yıldız, eski eşi ve oğlu ile gittiği tatsız Uludağ tatili hakkında sorulan soruları yanıtladı.

23 Şubat 2019 02:50 | Güncelleme :22 Şubat 2019 13:45 | Kategori: Magazin

Eski eşi Sinan Serter ve oğlu Demir ile gittiği Uludağ tatilinde eski eşinin ifadesi alınmak için karakola ve ardından adliyeye götürülmesi üzerine yorum yapan Özlem Yıldız 'Tabi Sinan zor bir dönem geçirdi ve bu dönem hala devam ediyor, tatilde başımıza böyle bir şey gelmesi bizi üzdü' dedi. Oğlu Demir'in bu olay yüzünden etkilenip etkilenmediği hakkında sorulan soruları da yanıtlayan Yıldız, 'Kötü bir şey olmadı, çünkü Demir her şeyin farkında internetten bakıyor okuyor çocuk, bunların olduğunu biliyor, bizde yanında olunca pek etkilenmedi, ona fazla da yansıtmadık' dedi. Eski eşi ile sürekli görüştüklerini de söyleyen Yıldız, 'Bir oğlumuz var onun iyiliği için hep bir araya geliriz, biz Sinan ile zaten kötü ayrılmadık' dedi. 

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI