radyobir
radyobir

Demirören listesinde sürpriz isim...

Ankara'da yapılan TFF Olağan Genel Kurulu'nda sürprizler peş peşe geliyor. Haluk Ulusoy için imza toplamasına rağmen dün taraf değiştirip Yıldırım Demirören'in listesine giren Can Çobanoğlu, bu sabah kadro dışı kaldı! Demirören, Çobanoğlu'nun yerine Ali Dürüst'ü listeye aldı.

25 Haziran 2015 11:25 | Kategori:

Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) yeni başkan ve yönetim kurulunun seçileceği Olağan Genel Kurul Toplantısı öncesi sürpriz üstüne sürpriz yaşandı... 

Kongrenin yapılacağı Ankara Marriott Otel'de iki gündür yoğunlaşan kulis faaliyetlerinde ilk sürpriz Galatasaray Kulübü delegesi Can Çobanoğlu'ndan geldi. Uzun yıllardır Haluk Ulusoy'un en yakınındaki isimlerden biri olan Çobanoğlu, TFF Başkanlığı'na aday adayı olan Ulusoy için imza bile toplamıştı. Ancak Çobanoğlu dün öğle saatlerinde herkesi şoke eden bir hamle yapıp, Yıldırım Demirören'in listesine girdi. 

Bu gelişme kulislere bomba gibi düşerken, Çobanoğlu, hem Demirören hem Ulusoy kanadından büyük tepki aldı.

Haluk Ulusoy taraftarları Can Çobanoğlu'nun (üstte) bu kararını 'ihanet' olarak değerlendirirken, Yıldırım Demirören kanadı da yıllarca Ulusoy'la beraber çalışan ve neredeyse onunla özdeşleşen Çobanoğlu'nu benimsemelerinin mümkün olmadığını ifade etti.

Saat 11.00'de başlayan kongreye dakikalar kala ikinci büyük sürpriz geldi... Yıldırım Demirören, yoğun tepkiler üzerine Can Çobanoğlu'nu listeden çıkardı ve yerine Galatasaray'ın eski yöneticisi Ali Dürüst'ü aldı.

AHMET GÖKÇEK DE DEMİRÖREN'İN LİSTESİNE GİRDİ

Demirören'in üçüncü sürprizi ise Ahmet Gökçek oldu. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in oğlu Ahmet Gökçek, Demirören'in yönetim kurulu listesine girdi.
Bu arada Yıldırım Demirören, TFF Yönetim Kurulu yapısında değişikliğe gidip, 2 olan Başkanvekili sayısını 4'e çıkardı.

YILDIRIM DEMİRÖREN'İN LİSTESİ

Başkanvekilleri: Hüsnü Güreli, Servet Yardımcı, Ali Dürüst, Nihat Özdemir. 
Yönetim kurulu: Erhan Kamışlı, Kaan Terzioğlu, Mustafa Çağlar, Ahmet Gökçek, Cengiz Zülfikaroğlu, Ali Düşmez, Arif Koşar, İbrahim Usta, Yaşar Aşçıoğlu.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI