radyobir
radyobir

Deniz Akkaya nefes kesti...

Ayaklı Gazete'nin yılın enlerini seçtiği 6. TV Yıldızları Ödül Töreni'ne televizyon ve müzik dünyasına son dönemde damgasını vurmuş isimler katıldı.

29 Kasım 2017 02:31 | Kategori: Magazin

Bu yıl altıncısı düzenlenen Ayaklı Gazete TV Yıldızları Ödül Töreni, Süleyman Ekşi İnşaat sponsorluğunda önceki akşam Shangri-La Bosphorus İstanbul’da gerçekleşti. Deniz Akkaya ve Cenk Eren’in sunuculuğunu üstlendiği; Murat Dalkılıç, Alişan, Serenay Sarıkaya, Murat Yıldırım gibi ünlülerin katıldığı gecede Yılın En İyi Pop Single ödülünü alan Deniz Seki’ye ödülünü Süleyman Ekşi İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Ekşi verdi. Uzun bir aradan sonra ödül alan Deniz Seki, mutluluk gözyaşlarıyla son single’ından sevilen bir şarkısını konuklarla beraber söyledi. Yılın En İyi Kadın Sanatçı ödülüne Fİ dizisindeki performansıyla Serenay Sarıkaya layık görülürken Hande Yener’e Yılın En İyi Albümü ve Yılın En İyi Pop Kadın Sanatçısı kategorisinde iki ödül birden verildi. Yılın En iyi Arabesk Fantezi Kadın Sanatçı ödülünü Ebru Yaşar aldı ve Yılın En İyi Pop Erkek Sanatçısı ödülünü alan Berkay da gecede verdiği konser ile konuklara keyifli anlar yaşattı.

"Böyle Haberlerin Çıkması Üzücü”

Oyuncu Serenay Sarıkaya, ‘Fi’ dizisindeki performansıyla Yılın En İyi Kadın Oyuncusu Ödülü’nü aldı. Pudra rengi elbisesiyle göz dolduran Sarıkaya, geceye hazırlanmak için 1,5 saat harcadığını belirtti. Ayaklı Gazete’nin sahibi Ufuk Özcan’ın elinden ödülünü alan Sarıkaya, "Ayaklı Gazetece daha önce de çokça kez ödülleriyle beni onurlandırmış organizasyon. Burada olmak çok güzel” diye konuştu. ‘Çi’ dizisindeki öpüşme sahneleri çok konuşulan Seranay Sarıkaya, bunun sorulması üzerine "Çi’yi sadece bunlarla varetmek haksızlık olur. Çi bunların çok ötesinde özel bir iş. Böyle haberlerin çıkması üzücü” dedi.   

"Kenan Işık İçin Alıyorum”

Murat Yıldırım, geceye esi İmane Elbani ile birlikte katıldı. ‘Kim Milyoner Olmak İster’ yarışmasıyla Ödül almaya hak kazanan Yıldırım, Mart 2014 yılından beri yaşam mücadelesi veren Kenan Işık’ı unutmadı. Yıldırım, yaptığı konuşmada "Bu ödülü büyük usta Kanan Işık için alıyorum” dedi.

"Demet Bana Kırılmış"

Ebru Yaşar, Yılın En iyi Arabesk Fantezi Kadın Sanatçı ödülünü aldı. Yaşar, "Birkaç senedir üzerinde çalıştığım bir albümüm vardı. Bu sene bunları taçlandırıyorum. Elimden geldiği kadar bu tarz törenlere katılmaya çalışıyorum. Albümün geneliyle beğenilmesi beni çok mutlu etti.” diye konuştu. Ebru Yaşar, Demet Akalın'ın Bostancı Gösteri Merkezi'nde verdiği konserde modacı Nur Yerlitaş ve eski futbolcu Rüştü Reçber'in sigara içmesini köşesinde eleştirmişti. Demet Akalın’ın bu yazından dolayı kendisine alındığı hatırlatılan Yaşar, "Ben doğruları yazmaya devam edeceğim. Yalan yanlış bir şey asla yazmam. Gözlemlerimi, düşüncelerimi ortaya döktüm. Demet, (Akalın) bana mesaj atmış. Kırıldığını söylemiş. Bende ona tatlı bir mesaj attım” diyerek konuya açıklık getirdi.

4 Ödül Birden

Ödül törenine gelen bir isim de ‘Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ dizisinde İlyas karakterine hayat veren Ozan Akbaba oldu. Eşi Buket Akbaba ile kameralar karşına geçen Akbaba "Bu gece burada olmaktan çok mutluyum. Beni ve dizi ekibini ödüle layık gören her kese buradan sizin aracılığınızla teşekkür ederi” dedi. Sözlerine devam eden Akbaba, "Bu güzel geceye de yönetmenimiz Onur Tan ile katıldık ve dört tane ödül aldık. Bizi en çok mutlu eden ise yönetmenimiz Onur Tan’ın geceye oğlu Ömer ile katılması oldu” açıklamasını yaptı. 

Reklam Yapanlara Dava Açacak

Ayaklı gazete ödül törenine gelen isimlerden Burcu Binici, kendi üzerinden reklam yapmaya çalışanlara ateş püskürdü. Merve Özbey’in 2,5 yıllık nişanlısıyla Beşiktaş’ta el ele dolaştığı iddiaları için "Çıkan haberler beni ilgilendirmiyor, benim üzerimden reklam yapanlar da gerekli açıklamayı mahkemede verecek” dedi.

10 M2’de Gelen Ödül

En iyi single şarkısı dalında ödül alan Deniz Seki, duygusal anlar yaşadı. Sahneden menajerine teşekkür eden Seki, "Ben bu şarkıları 10 m2 içerisinde çok zor şartlarda yazdım. Telefonla kardeşim Serkan’a söyledim o kaydetti ve menajerime verdi. O da gerekli olan yerlere ulaştırdı. Beni her pazartesi hiç ihmal etmeden ziyarete geldi ve o zam birlikte çalışmıyorduk bile. Menajerimin hakkını ödeyemem. Bu ödül onun aslında” diyerek göz yaşlarına hakim olamadı. Yaşadığı kötü günlerin de unutmak istediğinden bahseden Seki, "Hatırlamak istemiyorum, unutmaya çalışıyorum ama her zaman aklıma geliyor” açıklamasını yaptı. 

Nişan Aralık’ta

Oya Aydoğan’ın oğlu Gurur Aydoğan ödül törenine sevgilisi Başak Güröz ile birlikte geldi. Geçtiğimiz hafta evlenme teklifi ettiğinden bahseden Aydoğan, "Ben teklif etmeden önce Başak ağlar diye düşünmüştüm ama onun yerine ben ağladım, çok duygulu anlar yaşadım” dedi. İkili, gelen teklifin ardından Aralık ayında nişan yapacaklarını ekledi. 

Güzel oyuncu Gökçe Bahadır da ödül törenine katılan isimlerden oldu. Sevgilisi Efe Duru ile birlikte gelen Bahadır, çok mutlu olduğunu açıkladı. Yeni dizisi ‘Ufak Tefek Cinayetler’ çok heyecanlı olduğunu söyleyen Bahadır, "Ben çekerken bile heyecanlanıyorum ne olacak diye meraklanıyorum” dedi. Güzel oyuncu dizinin de çok yoğun gittiğini söyleyerek başka bir projede yer almadığını söyledi. 

Albüm Müjdesi

Oğuzhan Koç ile birlikte yaptığı ‘Aşinayız’ parçasına ödül alan Murat Dalkılıç tören öncesi açıklamalar yaptı. "Ödül almak her zaman iyi bir motivasyon” diyen Dalkılıç, yeni abmün de müjdesini verdi. Ayrıldığı eşi Merve Boluğur’un annesinin rahatsızlandığı ve ziyaretine gittiği haberleri sorulduğunda ise samimiyetle açıklama yapan şarkıcı, "Aramızda dargınlık yok, öyle bir günde tabi ki yanında olacağım ya da arayacağım” dedi. 

Derbi İddiası

Yılın En İyi Arabesk Fantezi Sanatçısı ödülünü alan Alişan, tören öncesi Oğulcan Engin ile kameraların karşısına geçti. İkili, hafta sonu oynanacak olan Beşiktaş-Fenerbahçe derbisi için ayakkabısına iddiaya girdi. Beşiktaşlı olan Oğulcan Engin maçı kazanacaklarını iddia ederken Fenerbahçeli Alışan, maçın berabere biteceğini söyledi. Alişan, "Fenerbahçe’yi nasıl buluyorsunuz?” sorusuna "Ali Koç başkan Fenerbahçe şampiyon” şeklinde yanıt verdi.

Hastaneden Ödül Törenine

Hande Yener, rahatsızlığı nedeniyle ödül törenine gecenin sonunda katılabildi. Hastane sonrası törene katılan Yener, iki ödül birden aldı.

ABD’den Mesaj Var

Yılın En İyi Çıkış Yapan Şarkıcısı ödülünün sahibi olan Aleyna Tilki, eğitimi için gittiği ABD’den teşekkür mesajı iletti. Aranjör sevgilisi Emrah Karaduman ödülü alırken genç şarkıcı, videolu mesaj göndererek kendisini ölüne layık görenlere teşekkür etti. 

ÖDÜL ALANLAR

Yılın En İyi Albümü - Hande Yener (Hepsi Hit Vol 2)
Yılın En İyi Pop Kadın Sanatçısı - Hande Yener 
Yılın En İyi Pop Erkek Sanatçısı - Berkay 
Yılın En İyi Kadın Oyuncu - Serenay Sarıkaya (Fİ Dizisi)
Yılın En İyi Erkek Oyuncu – Oktay Kaynarca (Eşkıya Dünya Hükümdar Olmaz)
Yılın En İyi Proje Albümü - Yaşar Gaga ( Alakasız Şarkılar Albümü)  
Yılın En İyi Müzik Grubu - Seksendört 
Yılın En İyi Çıkış Yapan Sanatcı - Aleyna Tilki 
Yılın En iyi Düeti - Oğuzhan Koç/Murat Dalkılıç (Aşinayız) 
Yılın En İyi Single- Deniz Seki ( Şükür Kavuşturana)
Yılın En İyi Arabesk Fantezi Erkek Sanatçısı - Alişan
Yılın En İyi Fantezi Arabesk Kadın Sanatçısı - Ebru Yaşar
Yılın En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu - Melisa Aslı Pamuk  (Kara Sevda)
Yılın En İyi Yardımcı Erkek - Ozan Akbaba (Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz)
Yılın En İyi Dizi Yönetmeni- Onur Tan (Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz)
Yılın En İyi Dizi – Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (ATV)
Yılın En iyi Yarışma Programı - Kim Milyoner Olmak İster (ATV)
Yılın En İyi Asker Dizisi - Söz (STAR TV)
Yılın En İyi Komedi Dizisi - Güldür Güldür (Show TV)
Yılın En İyi Talk Show Programı – Üç Adam (TV8) 
Yılın En iyi Gündüz Kuşağı Programı- Esra Erol (Esra Erol’da) 
Yılın En İyi Spor Programı - Derin Futbol (Beyaz TV) 
Yılın En İyi Kadın Haber Sunucusu- Nazlı Çelik (STAR TV)
Yılın En İyi Erkek Haber Sunucusu - İsmail Küçükkaya ( FOX TV)
En İyi Youtuber- Buse Terim 
En iyi İnstagramer – Eliz Sakuçoğlu
Gelecek Vaad Eden Model – Aslıhan Karalar 
En İyi Steak House Restaurant- Günaydın Steak House 
En İyi Balıkçı- Eftalya Restaurant
En İyi Türkçe Müzik Gece Kulübü- Sess Nişantaşı 
En Popüler Bodrum ve İstanbul Canlı Müzik Mekanı- Hazine 
En İyi Çıkış Yapan Türkçe Müzik Gece Kulübü
En İyi Yabancı Müzik Gece Kulubü – Noir 
En İyi Fine/Dining Restaurant- La Boom
En İyi Otel- Shangri-La Otel
En İyi Ocak Başı Restaurant – Bacaaltı 
En İyi Konsept Mekan – Ataşehir Kuruçeşme Kahvesi 
En İyi Gece Kulübü – Klein 
En İyi Kebapçı- Nezih Restaurant
En İyi Çıkış Yapan Yabancı Müzik Gece Kulübü – Ricco 
En Uğrak Mekan- Grey Topağacı 
Çeşme En Popüler Mekan- Limon Alaçatı 
Yılın En İyi Digital Ajansı- TemaCC Digital

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI