radyobir
radyobir

Deniz Seki iki dirhem bir çekirdek

Pop ve fantezi müziğinin başarılı ismi Deniz Seki, önceki gece Aqua Florya AVM'e içerisinde yer alan Hayal Kahvesin'de sahne aldı.

16 Aralık 2018 16:27 | Kategori: Magazin

Hayranlarının yoğun ilgi gösterdiği konserde başarılı şarkıcı muhteşem bir performansa imza attı. Sevenlerini 'Bal Saklıyor' ile selamlayan Deniz Seki, kendi enerjisi ile dinleyenlerine unutulmaz bir gece yaşattı. Başarılı şarkıcı geçtiğimiz günlerde çıkardığı 'Uzun Hikaye' adlı albümünden 'Nereden Bileceksiniz', 'İyiki Varsın Aşkım' eserlerine yaklaşık bin iki yüz kişi eşlik etti. 

Anlatamadıklarım, söyleyemediklerimi şarkılarımla anlattım   

''Bugüne kadar anlatamadıklarım, söyleyemediklerimin hepsini şarkılarımla anlattım.Hakkımda merak edilen ne varsa cevaplar tek tek bu şarkı sözlerinde, ' Kariyerimin en özel albümü olan bu şarkıları siz sevenlerim olarak burada sizlerle söylemek benim için onur'' diyen Deniz Seki, yaklaşık iki saat kaldığı sahnede alkışlar eşliğinde indi. Verdiği fazla kiloları ile de görünleri bir hayli şaşırtan Deniz Seki, giydiği elbise ile de büyük beğeni topladı.  

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI