radyobir
radyobir

Denizde can pazarı!..

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde denize açıldıkları tek kürekli lastik botun su alması sonucu korku dolu anlar yaşayan 7 ile 13 yaş arasındaki 6 çocuk, çevredeki yatlar ve Sahil Güvenlik ekipleri tarafından kurtarıldı.

28 Temmuz 2014 12:38 | Kategori: Yaşam

Botla denize açılan çocuklar

Yaşadıkları 1 saatlik korku dolu anları anlatan çocuklardan Elmas Dampalıpar, yaşadıklarını şöyle anlattı:"Üç kişilik botta tek kürek vardı. ’Eğlence olsun’ diye 6 kişi binip, gezintiye çıktık. Akıntının bizi sürüklediğini fark edemedik, ardından bot su almaya başladı. İki arkadaşımız denize düştü ama iyi yüzme biliyorlardı. Mutlaka birisinin yardıma geleceğini düşündük. Heyecanlanmadık ama hava kararmaya başladığı için korkuyorduk. Çünkü karanlık olduğu zaman bizi denizde bulamazlardı. Uzaktan geçen yatlara el sallayıp, sesimizi duyurmaya çalıştık sonunda bizi gördüler. Sahil Güvenlik ile yardıma geldiler. Sahil Güvenlik, ’Bir daha böyle bir şey yaparsanız ceza yazarız’ diyerek, bizi uyardı. Hata yaptığımızın farkındayız. Ama bu bize ders oldu. Tesadüfen de olsa kurtulduk" dedi.Evleri plajın yakınında olan çocukların ailelerinin ise, çocuklar kurtulduktan sonra olaydan haberleri olduğu belirtildi.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI