radyobir
radyobir

Denizli'de aile faciası!..

Denizli'de, iddialara göre, borç meselesinden dolayı çıkan kavgada baba eşini ve 13 yaşındaki kızını boğarak öldürdükten sonra kendisini iple asarak intihar etti.

11 Ağustos 2018 23:45 | Kategori:

Edinilen bilgilere göre, olay, Merkezefendi ilçesi Akkonak Mahallesi’nde meydana geldi. İddialara göre, atık yağ toplayarak biodizel işi ile uğraşan Ali A. (47) isimli şahıs akşam saatlerinde borç meselesi yüzünden eşi ile tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu baba Arslan cinnet getirerek 13 yaşındaki kızı Esma A’yı ardından ise eşi Sevgi A’yı (45) boğarak öldürdü.

Ardından baba kendisini evlerinin bir odasında iple asarak intihar etti. Yaşanan korkunç olayın ardından aile üyelerinin cesetlerini eve sonradan gelen ve evin tek oğlu olan İ.A., buldu. Anne, baba ve kardeşinin cesedini bulan İ.A., durumu hemen polis ve 112 Acil servise bildirerek yardım istedi.



Kısa süre de olay yerine gelen sağlık ekipleri aile üyelerinin öldüğünü belirledi. Ardından bölgede geniş güvenlik önlemleri alan polis ekipleri inceleme başlattı. Olay yerinde bir ambulansta ailenin yakınlarının sinir krizi geçirmelerine karşın hazır bekletildi. Yapılan incelemelerin ardından baba, anne ve küçük kızın cansız bedenleri otopsi yapılmak üzere cenaze aracına konularak Pamukkale Üniversitesi Hastanesi (PAÜ) morguna kaldırıldı. 

Öte yandan, aile üyelerinin sosyal medya sitelerine yükledikleri fotoğraflarda ise hayli mutlu oldukları görüldü. 

Olayla ilgili geniş başlatılan geniş çaplı soruşturmanın sürdüğü bildirildi. 

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI