radyobir
radyobir

Deri sektörünün en önemli fuarı açılıyor

Deri sektörünün yurt dışında organize edilen en önemli fuarı LeShow Deri ve Moda Fuarı, 24 – 26 Ocak 2019 tarihleri arasında ilk kez İstanbul'da düzenlenecek.

04 Ekim 2018 11:21 | Kategori: Ekonomi

Dünyanın en önemli deri ithalatçısı ABD başta olmak üzere Japonya, Katar, Dubai, Lübnan, Almanya gibi ülkelerin şimdiden yoğun ilgi gösterdiği fuarla, Türk derisi alternatif pazarlara açılacak. 2017 yılında 186 ülkeye 1,5 milyar dolar deri ihracatının gerçekleştiğini söyleyen Türkel Fuarcılık A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Korhan Yazgan, "Deri pazarı yeniden yükselişe geçti. Geçen yıla göre deri ihracatımızda %9 oranında bir artış yaşandı. 21 yıllık deneyimle Moskova’dan İstanbul’a da taşıdığımız LeShow’la, Türk deri firmalarını dünya pazarında ulaşmayı hedefledikleri markalarla buluşturacağız” dedi.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI