radyobir
radyobir

Dernek başkanına "selfie" tepkisi

Bölücü terör örgütü PKK'nın döşediği patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan Erzurum'lu Şehit Uzman Onbaşı Yunus Arda'nın cenazesinde şok eden bir olay yaşandı. Erzurum Şehit ve Gazi Derneği Başkanı Gazi Recep Akgül ve yönetim kurulundan bazı isimler selfi (özçekim) yaparak sosyal medya hesaplarında paylaştı. Akgül'ün hafif tebessüm edercesine verdiği poz ise şiddetle eleştirildi.

07 Ekim 2015 11:20 | Kategori: Yaşam

Paylaşılan fotoğraflarda halen Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Erzurum Şube Başkanlığı görevini yürüten Gazi Recep Akgül ve yönetim kurulu üyeleri gazilerin, Şehit uzman onbaşı Yunus Arda defnedilirken çektikleri tebessümlü fotoğraflar tartışılmaya devam ediyor.

Yaşananlar sonrası Recep Akgül, konu ile ilgili bir gazetenin muhabirine açıklamalarda bulundu. Akgül kendisini eleştirenlere "Doğru mu eğri mi öğretirim onlara” diye cevap verdi.

"KURU KALABALIK OLMAMASI İÇİN BÖYLE BİR FOTOĞRAF ÇEKTİM”

"Fotoğraf çekerken sanki biraz gülümsüyor musunuz?" sorusuna ise Akgül, "Yok öyle bir şey kardeşim, yok öyle.” şeklinde tepki gösterdi. Çektiği fotoğrafla oradaki topluluğu aldığını ifade eden Akgül, kendini şu cümlelerle savundu: "Bunda ne var, cenazede o kalabalığı çekmek istedim. Cenazeye katılmışım, arkadaşlarımla bulunmuşum. Benim kendi sitem var. Dergilerimiz var. Bunlara gönderip bastıracağız. Onda ne var ki yani. Kuru kalabalığı çekip insanlar demeyecek mi bu kuru kalabalıkta ne yani amacın ne çekip de dergiye atmanın. Doğru mu?”

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI