radyobir
radyobir

Ders başladı...

PeramArt Ali Sunal Oyunculuk Atölyesi, oyuncu ve oyuncu adayları için kapılarını açtı.

27 Nisan 2017 00:06 | Güncelleme :27 Nisan 2017 07:23 | Kategori: Magazin

Uzun bir süredir hazırlık aşaması devam eden oyunculuk atölyesi için 3 ay sürecek olan 1.kur eğitim programı önceki gün Ali Sunal önderliğinde start aldı. Perama Görsel Sanatlar ve Ali Sunal ortaklığında hayata geçirilen PeramArt Ali Sunal Oyunculuk Atölyesi, Ali Sunal, Sibel Taşçıoğlu, Bülent Seyran, Başak Daşman, Ezo Sunal ve Serdar Yeğin tarafından uygunlanacak olan temel oyunculuk, ritm-hareket, konuşma, ses-nefes dersleriyle ilk dönem eğitim programına başladı. PeramArt Ali Sunal Oyunculuk Atölyesi, Temmuz ayına kadar devam edecek 1.kur eğitim programının ardından, tüm hızıyla devam edecek. 

Önceki gün Şişli'de bulunan yerinde ilk dersi vererek programa start veren Ali Sunal, beraberindeki oyuncu arkadaşlarıyla beraber ders bitimi bir araya gelerek ilk günü pasta keserek kutladı. Oldukça renkli anlara sahne olan ilk ders günü sonrası ayaküstü gazetecilerin sorularını cevaplayan Ali Sunal, ''Derslere başlamamızın yanı sıra başvurular hala devam ediyor. Herkes www.peramart.com'dan başvurusunu yapabilir. Bugün oldukça keyifliydi, özellikle Ezo'nun dersine bende katıldım. Eminim ki herkesin birbirinden öğrenecek çok şey vardır.'' dedi.


Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI