radyobir
radyobir

Destek ziyareti

Oyuncu arkadaşlar Demet Özdemir ve Fatma Toptaş, önceki akşam Torun Center Artı Sahne'de galası yapılan Leenane'in Güzellik Kraliçesi adlı oyunu izledi.

11 Nisan 2018 08:40 | Kategori: Magazin

Sumru Yavrucuk, Rüçhan Çalışkur, Hakkı Ergök ve Yurdaer Okur’un rol aldığı oyun öncesi kulisi ziyaret eden Demet Özdemir ve Fatma Toptaş oyunculara başarılar diledi.

Ziyaret sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayan Özdemir ve Toptaş, daha önce Nd:309 dizisinde birlikte rol aldıkları Sumru Yavrucuk’a destek olmaya geldiklerini söyledi.

Sumru Yavrucuk için övgü dolu sözler sarf eden Demet Özdemir, "Daha önce aynı dizide birlikte oynama imkanım oldu. Tiyatroda çok devleşen bir oyuncu. Hem oyunu izlemeye hem de Sumru ablaya görmeye geldik” diye konuştu.

İş adamı Efe Duru ile aşk haberleri çıkan Özdemir, çıkan haberleri yalanlayarak "Daha önce arkadaş olduğumuzu belirttim. Yine söylüyorum arkadaşız” dedi.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI