radyobir
radyobir

Dev yılan ürküttü!..

Tekirdağ'da 3 metre 20 santim uzunluğunda yılan bulundu. Orman ve Su İşleri Tekirdağ Şube Müdürü İnal yılanın piton olduğunu düşündüğünü söyledi. Tekirdağ Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü yetkilileri yılanı incelenmek üzere aldı.

21 Şubat 2018 10:53 | Güncelleme :21 Şubat 2018 16:00 | Kategori: Yaşam

Tekirdağ'ın Şarköy ilçesinde 3 metre 20 santim uzunluğunda ölü yılan bulundu.

Edinilen bilgiye göre, Tekirdağ'ın Şarköy ilçesi Şarköy-Gelibolu-Yeniköy yolu Killik mevkiinde yol ortasında ölü bir yılan bulundu. Mustafa Balkan tarafından bulunan yılanın 3 metre 20 santim uzunluğunda olduğu öğrenildi.

"Kartal başında yiyordu"

Yılanı yol kenarında bulduğunu, kartalın yılanı yemeye çalışırken gördüklerini belirten Mustafa Baykal, "Killik bayırında bulduk bunu. Kartal başında yiyordu. Söylenenlere göre köpek yemiş. Köpeğin kalıntıları çıkmış. Bulduğumuzda ilk olarak derneğe getirdik, Avcılar Kulübüne. Orada da bütün millet gördü, ondan sonra gereken yerler söyledik" dedi.



"Böyle bir yılan daha önce hiç Şarköy’de görülmemiş"

Kendisini aradıklarını, gelip baktığında herkes gibi şaşkınlık yaşadığını ve böyle bir yılanın daha önce hiç görmediğini söyleyen Şarköy Avcılar ve Atıcılar Derneği Başkanı İlyas Keklik, "Kardeşimiz Killik bayırı yeni köy üzerinde buldu. Akşamüzeri bizim derneğe getiriyor. 'Başkan böyle böyle bir yılan gördük' diyor. Böyle bir yılan daha önce hiç Şarköy’de görülmemiş, görünce de bütün insanlar şok oldu" ifadesini kullandı.

Tekirdağ Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü yetkilileri yılanı incelenmek üzere aldı.

Orman ve Su İşleri Tekirdağ Şube Müdürü Gökay İnal, yılanın piton olduğunu düşündüğünü söyledi.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI