radyobir
radyobir

Devler Ligi'nde yayıncı krizi çözüldü!..

Galatasaray - Lokomotiv Moskova maçı hangi kanalda? Sorusu cevabını buldu. Şampiyonlar Ligi'nin Türkiye yayıncısı beIN SPORTS oldu. Galatasaray - Lokomotiv Moskova mücadelesi ve bu sezon Şampiyonlar Ligi maçları beIN SPORTS'tan yayınlanacak.

17 Eylül 2018 13:03 | Güncelleme :17 Eylül 2018 22:32 | Kategori:

Saat 22:00'de başlayacak mücadele beIN SPORTS'tan canlı olarak yayınlanacak. 

Şampiyonlar Ligi D Grubu'nda Galatasaray Lokomotiv Moskova ile karşılaşacakken grubun diğer maçında ise Schalke 04, Portekiz ekibi Porto'yu konuk edecek.

Mücadeleyi İtalyan Rocchi yönetecek

UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcimiz Galatasaray'ın D Grubu'ndaki Lokomotiv Moskova maçının hakemleri açıklandı.

Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu'nda 18 Eylül Salı günü oynanacak ve saat 22.00'de başlayacak karşılaşmayı İtalya Futbol Federasyonu'ndan Gianluca Rocchi yönetecek. Maçta Rocchi'nin yardımcılığını Mauro Tonolini ve Filippo Meli yaparken, Luca Banti ile Massimiliano Irrati ilave yardımcı hakem olarak görev alacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Matteo Passeri olacak.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI