radyobir
radyobir

Devletin inşaatında bu olursa!..

Bartın Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü binasının dış cephesinde tadilat ve mantolama yapan işçiler baret ve kemer takmadan iskeleye çıkarak çalışıyorlar.

17 Eylül 2014 10:44 | Güncelleme :17 Eylül 2014 10:49 | Kategori:

Kemerköprü Mahallesi Bülent Ecevit Bulvarı üzerindeki 3 katlı Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü binası ve arkasındaki lojmanda işçilerin iş güvenliği önlemi almadan çalışmaları görenlerin tepkisini çekti. Valilik binasına 20 metre uzaklıktaki müdürlük binasında yaklaşık 1 aydır süren çalışmayı yürüten işçilerin, demir iskeleye başlarına baret takmadan ve bellerinde kemer olmadan çıktıkları görüldü. Kamu binasında iş güvenliği önlemi alınmadan yapılan çalışma, çevrede tepkiyle karşılandı.
Çevre ve Şehircilik Müdürü Ali Özcan, binanın önünde perde olduğunu, işçilerin de başlarına baret takarak çalıştıklarını söyledi. İşçileri bu konuda sürekli uyardıklarını belirten Özcan, "İşçiler iskeleye baretsiz çıkmıyor. Belki tam indikleri sırada ya da yerde baret takmamış olabilir" dedi.



Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI