radyobir
radyobir

DHBT Kitapları ve MBSTS Kitapları Kervan Yayınevinde

Her alanın kendine özgü uzmanlık alanları var. Her kurumun ise kendine özel sınavları olabiliyor ve bu sınavlara hazırlanabilme adına kimi zaman bazı kitaplardan yararlanılması gerekiyor. Dhbt ve Mbsts kitapları da böylesi olan çalışmalar arasında geliyor.

02 Mayıs 2017 06:30 | Kategori:

DHBT Kitapları Nedir? 

DHBT deyince konu ile alakalı insanlar ne olduğunu biliyor ama bilmeyenler için ne olduğunu söylemek gerekirse din hizmetleri alan bilgisi sınavı ve bu sınav Diyanet İşleri Başkanlığında çalışmayı planlayan, imam, din görevlisi olmak isteyenler için yapılan bir sınav. DHBT kitapları ise bu sınava hazırlananların hazırlanmasına yardımcı olan kitap.

Mbsts Kitapları Nedir? 

Mbsts ifadesi kimi insanlar için hiçbir şey ifade etmeyebilir ama bu ifade bazı kelimelerin bir araya gelmesiyle ortaya çıkan bir kısaltma. Mesleki Belirleme Seviye Tespit Sınavı anlamına geliyor. MBSTS kitapları ise mesleki belirleme seviye tespit sınavı kitaplarına verilen isim.

Diyanet İşleri Başkanlığının kendi içindeki personeline dair yaptığı bir sınav olup, sınavda İslam Hukuku, fıkıh, Kuran-ı Kerim, Melekler, Peygamberler, dinler vb. konularda sorular çıkıyor ve bu kitaplar bu sınavlara girecek Diyanet İşleri Başkanlığı personellerinin sınavlara hazırlanmasını sağlıyor.

Doğru Adres Neresidir?

Eğer siz de bugünlerde böylesi bir kitaba gereksinim duyuyor iseniz o zaman en doğru adreslerin başında Kervan Yayınevi internet sitesi geliyor. Nitekim http://www.kervanyayinevi.com/DHBT--MBSTS-KITAPLARI,LA_1466-2.html web sitesinde göreceğiniz üzere, güvenle böylesi kitapları çok özel fiyatlara satın alabileceksiniz. Siteye girdiğinizde de göreceğiniz üzere bu iki sınav için Kervan Yayınevi’nin kendi ürünlerini bulabileceğiniz gibi, farklı yayınevlerinin eserlerini de bulabileceksiniz. Sitede çok uygun fiyatlara soru bankalı, ayrıntılı anlatımlı onlarca seçenek var. Dahası kimi kitaplarda özel indirimler söz konusu. İnternetten güvenle alışverişin doğru adreslerinden biri olan siteden dilerseniz kitapları taksitle de almanız mümkün. Ürünleri beş takside kadar taksitle almanız mümkün ki vade farkı da bulunmuyor. Birden fazla ya da tek ürün alımı için en doğru, en güvenilir adreslerden birisi olan siteden alışveriş yapabilmeniz için siteye üye olmanız ve belirlediğiniz ürünleri sepete attıktan sonra, ödeme olanaklarını da belirleyip siparişinizi tamamlamanız. Bu kadar basit.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI