radyobir
radyobir

Dilan'ı çabuk unuttu!..

1 yıllık sevgilisi oyuncu Dilan Çiçek Deniz ile ilişkisini birlikte aldıkları ani kararla geçtiğimiz ay sonlandıran yakışıklı oyuncu Furkan Andıç, önceki gece çapkınlık turundaydı.

24 Aralık 2018 02:25 | Kategori: Magazin

Nişantaşı’nda bulunan New Scotch isimli gece kulübünde sabahın ilk ışıklarına kadar eğlenen oyuncu ve sevgilisi, mekan çıkışı taksi beklerken bir hayli samimiydi. Taksi beklediği sırada sevgilisine sarılarak öpücüklere boğan oyuncu, görüntülendiğinden habersizdi. Taksinin geldiği sırada karşısında bir anda gazetecileri gören oyuncu ve sevgilisi geçici şok yaşadı.


Arkadaşım dedi! Dudağından öptü

Gazetecilerin, ‘’Furkan Bey hayırlı olsun. Yeni aşkınız hakkında neler söyleyeceksiniz?’’ sorusuna Andıç, ‘’Arkadaşlar yanlış anladınız. Sevgili değil, arkadaşız’’ diyerek taksiye gitmesi için talimat verdi.  Taksi ile Beşiktaş’ta bir araya sokağa giren sevgililer, tam araçtan inecekken flaşların patlamasıyla bir şok daha yaşadı. Yakışıklı oyuncu, mekan çıkışı söylediğini tekrarlayarak, ‘’Arkadaşlar yanlış anladınız’’ dedi. Andıç, kız arkadaşını taksiden indirip, çareyi oradan uzaklaşmakta buldu.


Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI