radyobir
radyobir

Dişçi kapattı

Türk Sanat Müziği'nin Diva'sı Bülent Ersoy, önceki gece Nişantaşı'nda görüntülendi. Şimdiye kadar gittiği her yerde sabahlayan usta isim, yine geleneği bozmadı ve dişçisinden gece yarısı ayrıldı.

04 Mayıs 2017 00:23 | Güncelleme :03 Mayıs 2017 21:34 | Kategori: Magazin

Diş tedavisi için geldiği akşam saatlerinde yarısı ayrılan Diva, bornozu ile de şaşırttı. Gece vakti, pembe renkli bornozu ile dışarı çıkan usta isim, yakın zamanda yapacağı Hindistan, ziyareti için de aşılarının yaptırdığını ve hazırlıklarını tamamladığını açıkladı. Yaklaşık 30 gün yapacağı gezi için heyecanlı olduğundan da bahseden Diva, son çıkan haberlet hakkında da açıklama yapmaktan kaçındı.

Gerekli açıklamalar yaptım

Lerzan Mutlu ile davalık olan isim, bu yöndeki sorulara gerekli açıklamaları yaptı, daha fazla konuşmanın anlamı yok dedi. Sosyal medya hesabı olmadığını da ekleyen Diva, telefonun bile akıllı olmadığını ekledi.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI