radyobir
radyobir

Diyarbakır'da Jandarma Karakolu'na bombalı saldırı

Diyarbakır'ın Hazro İlçesi'nde Teknebaşı Jandarma Karakolu'na saat 23.30 sıralarında PKK'lı teröristler tarafından bombalı araçla saldırı düzenlendi. Olay yerine takviye güvenlik güçleri ve ambulanslar sevk edildi. Saldırıda can kaybı ve yaralanan olmadığı öğrenildi.

10 Aralık 2016 07:52 | Kategori: Terör

Diyarbakır'ın Hazro ilçesinde Teknebaşı Jandarma Karakoluna terör örgütü PKK mensuplarınca bombalı araçla saldırı gerçekleştirildi.

PKK'lı teröristler tarafından Hazro ilçesine bağlı Teknebaşı Jandarma Karakoluna bomba yüklü araçla saldırı düzenlendi. Teröristler aracı infilak ettirdikten sonra karakola roketatarla da saldırdılar. Patlamanın şiddeti çevre ilçelerden de hissedilirken, saldırıda can kaybı ve yaralanan olmadığı öğrenildi. 

O ÖNLEM İŞE YARADI

Çevresi terör saldırılarına karşı önlem olarak beton bariyerlerle çevrelenen karakola teröristler 300 metre kadar yaklaşabildi. Yetkililer, bombalı araçla yapılan saldırılara karşı bütün karakolların çevresine beton bariyerler yerleştirildiğini ve önlemlerin artırıldığını belirtti.

Olayın ardından güvenlik güçleri, saldırıyı düzenleyen PKK’lı teröristleri etkisiz hale getirmek amacıyla bölgede geniş çaplı operasyon başlattı.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI